Vårt säkerhetsprogram består av fem program som du kan ladda ned via Fördelszonen om du prenumererar på Bonnier Digital FOTO.

Skydda dina bilder med vårt stora säkerhetspaket

I Fördelszonen kan du nu ladda ned ett stort paket med program som skyddar dina bilder och andra filer mot skadlig programvara.

18 december 2018 av Kristoffer Engbo

Virus, malware, utpressning och spionprogram är bara några av alla faror som din dator utsätts för, men om du prenumererar på Bonnier Digital FOTO finns det nu hjälp att hämta i Fördelszonen.

Vi har nämligen lagt upp ett stort säkerhetspaket i Fördelszonen. Paketet består av fem program som vart och ett skyddar mot olika faror på Windows-datorer. 

De fem programmen är:

Malwarebytes

Letar upp spionprogram och liknande på datorn och raderar dem.

Panda Free Antivirus

Skyddar löpande datorn mot virus.

Acronis Ransomware Protection

Skyddar datorn mot så kallad ransomware, en skadlig typ av virus som krypterar dina filer, varpå du avkrävs en lösensumma för att få filerna upplåsta igen.

Kaspersky Software Updater

Ser till så att dina datorprogram är uppdaterade, vilket täpper till säkerhetsluckor.

Malwarebytes AdwCleaner

Skyddar mot reklamprogram som lägger sig på datorn.

Du kan ladda ned de fem programmen i Fördelszonen som är vår speciella avdelning för prenumeranter på nätet.

Testa Bonnier Digital FOTO och Fördelszonen

I tidningen Bonnier Digital FOTO får du i varje nummer massor av inspiration och guider till fotografi, intressanta intervjuer, nyheter från fotografins värld, recensioner av den senaste utrustningen och mycket mer. 

Som prenumerant får du dessutom åtkomst till många timmars kurser och inspiration i videoform, guider i PDF-format och en massa annat extra innehåll i Fördelszonen. 

Du får även en rad andra prenumerantförmåner som gratis backup, din egen hemsida, rabatter på fotoböcker hos CEWE med mera. 

> Du kan komma igång redan i dag. Här hittar du de många erbjudandena.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av