Fördelszonen
Fördelszonen är öppen

Vår nya version av Fördelszonen är nu igång, och vi firar genom att hålla öppet för alla under en begränsad tid.

Senaste nytt: Den nya Fördelszonen är igång

Välkommen in till en alldeles ny och härlig värld på nätet, som svämmar över av videor, guider och annat bra. För ovanlighetens skull är Fördelszonen nu dessutom gratis och öppen för alla under en kort tid.

15 november 2017 av Louise Hagemann

Nu är vi klara med årets stora nyhet som vi länge har jobbat på. En alldeles ny och förbättrad versionen av Fordelszonen – en värld på nätet särskilt för våra läsare, med en massa videor, guider, bilder med mera – är nu igång.

I vanliga fall är Fördelszonen bara avsedd för dem som prenumererar på eller köper tidningen, men nu firar vi den nya tjusiga sidan, som är fullspäckad av massor av fantastiska fotoguider, videor om bildbehandling och fotografering, de bästa fotoapparna med mera, genom att hålla den öppen under en begränsad tid.

Oumbärligt innehåll för fotoentusiasten

Det är alltså nu som du ska skynda dig in och se hur mycket extra digitalt innehåll du får som prenumerant.

I Fördelszonen hittar du över 400 bra videor om bildbehandling och kamerateknik, bilder från alla kameror som vi har recenserat, användbara guider till fotografering, förinställningar som gör att du kan åstadkomma en snyggare bild med några få klick, med mera.

Mycket nöje! Och glöm inte att det snart bara är prenumeranter som kan ta del av alla godsakerna.


Börja prenumerera på Bonnier Digital FOTO, få tillgång till Fördelszonen, och läs tidningen med det samma på mobilen eller surfplattan via appen Wype. Här kan du dessutom läsa de senaste fem numren av Bonnier Digital FOTO.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av