Vi har snart säsongspremiär på Seasons i Fördelszonen

Säsongspremiär på ny videoserie: Seasons

Snart släpper vi en ny videoserie i Fördelszonen. Här ger sig naturfotografen Morten Hilmer ut i vintriga Dovrefjell i Norge för att hitta och fotografera myskoxar. I serien kan du se vilken utrustning han tar med sig, vilka utmaningar han får möta under resans gång och om han lyckades ta bra bilder av de fascinerande djuren i det hårda vintervädret.

27 februari 2018

I samarbete med den internationellt erkända naturfotografen Morten Hilmer har vi spelat in en helt ny videoserie. Från den 5 mars har du som prenumererar möjlighet att se alla 12 avsnitt av den första säsongen i Fördelszonen. Och du har verkligen något att se fram emot. 

Om serien Seasons

Den prisbelönta naturfotografen, föredragshållaren och författaren Morten Hilmer åker till Dovrefjell i Norge. Här har han fotograferat myskoxar med både sin vanliga kamerautrustning och med sin nyinköpta kameradrönare. 

Han hittar en lämplig plats och slår upp sitt tält, men den stränga vintern är inte att leka med. Morten måste gå upp mitt i natten för att se till att tältet inte blåser bort, kylan är hård mot utrustningen och väderförhållandena gör det inte enkelt att hitta oxarna. 

Han drar en pulka efter sig med utrustning och mat, och under resan belönas han med vackra naturfenomen och fantastiska bilder från både markplaner och luften.

Här kan du se en smakprov av serien:

Serien är på 12 avsnitt och finns bara tillgänglig för prenumeranter i Fördelszonen.

Följ med den prisbelönta naturfotograf i det karga landskapet – just nu kan du få fullständig åtkomst till Fördelszonen med 1 nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 29 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av