Seasons 3 videoserie

I den nya säsongen av vår videoserie Seasons kommer naturfotografen Morten Hilmer nära björnar.

© Morten Hilmer

Säsongspremiär: Nya avsnitt av videoserien Seasons

Snart kommer en helt ny säsong av Bonnier Digital FOTOs videoserie Seasons. Här får du följa den internationellt erkända naturfotografen Morten Hilmer på uppdrag i skogarna i östra Finland, där han fotograferar landskap och vilda rovdjur medan han delar med sig av sina tips.

30 augusti 2018

Seasons är Bonnier Digital FOTOs stora videoserie där du får följa med naturfotografen Morten Hilmer på uppdrag i vildmarken.

I säsong 1 var han i Norge för att fotografera myskoxar under vintern, i säsong 2 åkte han till en dansk fågelklippa för att fotografera fåglar under våren.

Snart landar Seasons 3 i Fördelszonen, och här går turen till de finska skogarna, som inte bara bjuder på fantastiska landskap, utan även vilda rovdjur.

Nedan hittar du en förhandstitt på den nya säsongen som mycket snart kommer till Fördelszonen.

Bli en bättre fotograf med Seasons 3

Under seriens gång delar Morten Hilmer med sig av sina bästa tips för att ta bättre bilder, och så kan du se hur han bär sig åt för att komma nära djuren.

Seasons ligger i Fördelszonen, ett internet-krypin särskilt för prenumeranter av Bonnier Digital FOTO, och här hittar du även de två första säsongerna av serien.

Om du har köpt tidningen i butik eller läser den via WYPE, kan du också få åtkomst till Fördelszonens innehåll med hjälp av en tidningskod som du hittar inne i tidningen.

Om du börjar prenumerera nu kan du genast skapa en användarprofil och komma igång med att dra nytta av Fördelszonen. 

Förutom de första säsongerna av Seasons hittar du även videor som gör dig bättre på bildbehandling och fotografering, e-böcker och mycket mer.

Få åtkomst till Fördelszonen för bara 29 kronor i dag. Se erbjudandet här. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av