CEWE förstoring på premiumpapper

Du kan få dina bilder utskrivna i format upp till 50 x 75 cm.

© CEWE

Så skapar du förstoringar på premiumpapper hos CEWE

Dina bilder blir ännu finare i stort format, och du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO får rabatt på fina förstoringar på premiumpapper från CEWE. Här visar vi hur du skapar planscher av dina egna bilder med 25 procents rabatt hos CEWE.

3 december 2018 av Kristoffer Engbo

Bilder blir ännu finare när de skrivs ut i stort format, och med förstoringar på premiumpapper från CEWE skrivs dina bilder ut på snyggt fotopapper.

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO får till och med 25 procents rabatt på CEWEs förstoringar på premiumpapper i december 2018 och hela 2019.

Du kan välja mellan fem olika papperstyper i storlekar upp till 50 x 75 cm, vilket är större än A2-format. Du kan även göra panoramabilder på upp till 20 x 100 cm.

Så skapar du förstoringar på premiumpapper från CEWE

Du kan skapa planscherna direkt på CEWEs webbplats, men vi rekommenderar att du laddar ner och installerar CEWEs beställningsprogram här. Med hjälp av det kan du nämligen lätt spara dina projekt och beställa nya exemplar av dina förstoringar på premiumpapper. 

Programmet är dessutom väldigt enkelt att använda.

CEWE förstoringar på premiumpapper

Hos CEWE kan du välja mellan 12 olika format, och det går även att skapa kvadratiska planscher.

© CEWE

I CEWEs beställningsprogram väljer du CEWE VÄGGBILDER och Posters, varpå du väljer en av de fem papperstyperna under Förstoring på premiumpapper.

Du kan läsa mer om CEWEs förstoringar på premiumpapper här

Välj storlek på planschen, och då får du upp en tom plansch på skärmen. 

Dra nu in bilden som du tänker använda. Klicka på Spara för att spara ditt projekt.

Klicka på Varukorgen för att visa din beställning. Du kan skapa fler planscher genom att klicka på Produkter längst upp och upprepa processen.

Så får du rabatt på CEWE FOTOBÖCKER och förstoringar på premiumpapper

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO får också 25 procents rabatt på CEWE FOTOBÖCKER. I den här guiden kan du se ur du skapar snygga fotoböcker från CEWE.

I Fördelszonen hämtar du dina personliga värdekoder till CEWE FOTOBÖCKER och förstoringar på premiumpapper. Rabatten gäller inte för frakt och upphängningstillbehör för planscher.

> Är du inte redan prenumerant? Just nu kan du få en snygg fotojacka i hög kvalitet till ett extraordinärt bra pris med Bonnier Digital FOTO. Jackan i sig har ett värde på 650 kronor, men du kan nu få den tillsammans med två nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 59,50 kronor + porto och expeditionsavgifter. Här hittar du erbjudandet.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av