Gul bil i gatumiljö
Resefotograf och bildbehandlingsmästare

Scott Kelby är både resefotograf, författare av böcker om foto, mästare på bildbehandling och mycket mer. I det senaste numret av tidningen kan du läsa om hans upplevelser och ta del av hans knep.

© Scott Kelby

Nytt nummer: Stort tema om Lightroom, intervju med Scott Kelby och guide till gatufoton

En stor intervju med foto- och bildbehandlingsgurun Scott Kelby, 50 bra Lightroom-tips och en guide i sex steg som ger bättre gatufoton. Det är bara en liten del av vad du kan se fram emot i det senaste numret av Bonnier Digital FOTO.

7 november 2018 av Louise Hagemann

Scott Kelby är en tvättäkta mästare på att lära ut både fotografering och bildbehandling. 

I det senaste numret av Bonnier Digital FOTO berättar han i en stor intervju om bilden som allt började med, och varför han fortfarande svarar på alla frågor personligen.

Och så delar han med sig av några riktigt användbara Lightroom-knep – vi på redaktionen använder dem också nu! 

Skog med starka färger
Maffigare färger

Med en förinställning som t.ex. "Intensiv" får du full fart på färgerna med bara några få klick. I det senaste numret kan du läsa om hur du använder och skapar förinställningar till Lightroom.

© Shutterstock

Stort Lightroom-tema i Bonnier Digital FOTO

Bonnier Digital FOTO nummer 17/2018 går i Lightrooms tecken. För oss är det nämligen en fullständigt oumbärlig del av att vara fotograf. 

Vi lär oss ständigt nya saker, och Lightroom bidrar till att lyfta oss till en nya nivå. Det vill vi naturligtvis dela med dig, och därför är det senaste numret av Bonnier Digital FOTO fyllt av över 30 sidor om Lightroom.

I Lightroom-temanumret kan du – förutom en superintressant intervju med legendaren Scott Kelby – därför också ta del av 50 suveränt användbara tips om Lightroom. 

Vi visar också hur du skapar dina egna förinställningar i Lightroom och hur du använder dem. Du som prenumererar får också ett stort paket med våra favoritförinställningar som du kan ladda ned från Fördelszonen.

Dessutom har vi testat de bästa surfplattorna för bildbehandling och som alltid valt ut de bästa läsarbilderna – den här gången naturligtvis med Lightroom-tema. 

I Bonnier Digital FOTO nummer 17/2018 kan du också läsa:

  • Stor guide till gatufoton: Så kommer du närmare människor i sex steg
  • Använd din DSLR-kamera för att spela in video: Få koll på fokus, exponering och ljud
  • Recensioner av två av årets häftigaste kameror: DJI Mavic 2 Pro med Hasselblad-kamera och Nikon P1000 med rekordstor zoom på 125x 
  • Historien om när fotomanipulation för första gången gjorde en stor skillnad i världen
  • Kurser: Ljussätt ansiktet, komponera om ditt motiv och mycket mer.

Extra digitalt innehåll i Fördelszonen

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO – eller har en tidning som du har köpt i butiken – får också exklusiv åtkomst till Fördelszonen, Bonnier Digital FOTOs eget hörn av internet med massor av videokurser, guider, förinställningar, funktionsmakron med mera.

Här har vi också lagt upp en massa innehåll till dig:

  • En uppsättning videor som hjälper dig att komma igång med Lightroom
  • Översikt över snabbkommandon i Lightroom – bara att ladda ned
  • 3 nya intressanta fotoappar att ladda ned
  • Videoguide om blixtanvändning
  • Och en massa mer

Börja prenumerera på Bonnier Digital FOTO, så kan du genast läsa det nya numret på mobilen eller surfplattan via appen Wype. Här kan du dessutom läsa de nio senaste numren av Bonnier Digital FOTO.

Du får naturligtvis också omedelbart åtkomst till Fördelszonen, så att du kan se de senaste videokurserna redan i dag.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av