Bonnier Digital FOTO
Nytt år med stora nyheter

2019 års första nummer av Bonnier Digital FOTO är späckat med stora nyheter och läsvärda historier för entusiastfotografen.

Nytt nummer: Så fotograferar du landskap, tips om blixtar och guide till fina astrofoton

Det senaste numret av Bonnier Digital FOTO är fullmatat med intressanta guider och tips till entusiastfotografen. Lär dig att fotografera landskap och få användbara tips vid användning av blixt i vår stora guide. Vi utser också de bästa produkterna från det gångna året, och så kan du läsa en stor intervju med Nordens bästa astrofotograf.

20 december 2018 av Louise Hagemann

Nu börjar det bli dags att hälsa 2019 välkommen, och det gör vi med ett nytt och intressant nummer av Bonnier Digital FOTO som i vanlig ordning är fullmatat med inspirerande och användbara guider och tips för dig som vill bli en ännu bättre fotograf. 

Vi sparkar igång året med ett riktigt pangnummer där vi bland annat presenterar fyra nya punkter som du kommer att hitta i tidningen under 2019: 

 1. Nya guider till fotografering
  I varje nummer får du en lättöverskådlig och inspirerande guide till några av våra absoluta favoritmotiv – porträtt, action, makro och mycket annat. I årets första nummer kan du lära dig att fotografera fascinerande vattenmotiv – det vill säga landskapsbilder vid vatten – i tre olika typer av väder.
 2. Få ut mer av utrustningen
  I vår nya serie går vi också igenom de viktigaste komponenterna i din kamerautrustning, så att du kan få ut mer av den – och undvika misslyckade bilder. Vi börjar med något av det allra viktigaste, nämligen objektivet.
 3. Våra drömdestinationer
  I vårt nya återkommande inslag "Lokaliserat" går vi igenom särskilt spektakulära platser i världen där du kan ta bilder utöver det vanliga. Vi bidrar naturligtvis också med några speciella knep som kan hjälpa dig att ta så bra bilder som möjligt om du får möjlighet att besöka de här platserna.
 4. Mycket bättre översikt över Fördelszonen
  När du har läst färdigt tidningen Bonnier Digital FOTO kan du fortsätta i Fördelszonen på bonnierdigitalfoto.se. Det är nämligen din särskilda exklusiva vrå av internet, dit bara våra prenumeranter har tillträde, med massor av videor om fotografering och bildbehandling, appar, program, guider och mycket mer. Nu har vi gjort det lättare för dig att redan i tidningen få översikt över allt intressant digitalt innehåll som du kan upptäcka.

> Om du är nyfiken på våra nya satsningar kan du nu testa två nummer av Bonnier Digital FOTO tillsammans med någon av våra fina välkomstpremier. Just nu kan du t.ex. välja en kameraväska, mobilobjektiv eller vår egen kursbok om bildbehandling. Här hittar du alla erbjudandena.

Norrsken
Fånga ljuset från norr

Se Göran Strands fina bilder av himlafenomen och få hans bästa tips om hur du kan fotografera norrsken och Vintergatan.

© Göran Strand

I det senaste numret av Bonnier Digital FOTO hittar du också:

 • En stor intervju med Nordens bästa astrofotograf, Göran Strand, där han berättar sina spännande historier och tipsar om hur du kan fotografera norrsken.
 • 15 användbara tips till användning av blixt – kom igång med den inbyggda blixten, ta steget vidare till avancerade inställningar med extern blixt och nå expertstatus med hjälp av studiouppställningar.
 • Vi utser de 25 produkterna som fick oss att jubla högst under 2018.
 • Stort test av bildbehandlingsprogram som inte kräver abonnemang.
 • Recensioner av bland annat Fujifilm X-T3, Nikon D3500 samt en rad olika objektiv, väskor och stativ. Du kan redan nu smygläsa några av recensionerna på digital väg här.
 • Sex bra bildbehandlingskurser – som bland annat ger snyggare solnedgångar.
 • De bästa läsarbilderna, hjälp i vår frågelåda Fråga oss och mycket mer.

Rejäla prenumerationsförmåner till dig:

Glöm inte heller att du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO har en massa bra prenumerationsförmåner:

 • I Fördelszonen hittar du massor av digitalt extra innehåll i form av videor, guider med mera.
 • Hos CEWE kan du beställa fotoböcker och förstoringar på premiumpapper med 25 procents rabatt.
 • Du får 50 GB backup hos Keepit.
 • Rabatt på SimpleSite-hemsida.
 • Och mycket mer.

Och om du inte redan prenumererar har vi just nu en rad förmånliga erbjudanden till dig. 

Vill du till exempel hålla värmen under dina fotorundor? Då kan du få en praktisk jacka i fin kvalitet tillsammans med Bonnier Digital FOTO för bara 59,50 + porto och expeditionsavgifter. Här hittar du erbjudandet. 

Så snart du har beställt din prenumeration får du omedelbar åtkomst till alla videor och guider på Fördelszonen. Du kan också läsa de 12 senaste numren av Bonnier Digital FOTO på surfplattan eller mobilen via Wype

Om du börjar prenumerera på Bonnier Digital FOTO nu, kan du genast läsa det senaste numret via appen Wype

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av