Självporträtt i visir

Kenneth var ute på ett uppdrag från ett internationellt företag i Tokyo när han fick syn på sin egen spegelbild i visiret på en mc-hjälm. 

© Kenneth Nguyen

Nytt nummer med knivskarpa reportage från världens gator och taktoppar

I Bonnier Digital FOTO nummer 11/2017 kan du bland annat möta Kenneth Nguyen från Danmark, som tar fantastiska bilder, både på gatunivå och från drönare.

7 juli 2017 av Kathrine Anker

Kenneth Nguyen från Danmark är känd för sina storstadsbilder från svindlande höjder och från gatunivå med häftiga reflektioner, och han är alltid i farten.

Kenneth Nguyen högst uppe på Kunsthallen Nikolaj i Köpenhamn. Bilden togs via en självutlösare på mobilen.

Kenneth tog den här bilden högst uppe på den tidigare kyrkan Kunsthallen Nikolaj i Köpenhamn. Bilden är ett självporträtt som han tog via en självutlösare på mobilen.

© Kenneth Nguyen

I det senaste numer av Bonnier Digital FOTO kan du läsa om hans berättelser, bland annat om den gången när han fick bannor när han skulle fotografera en timelapse medan han hängde ut över järnvägsspåret och när han blev av med sin drönare och fick tillbaka minneskortet – två år senare. 

I det nya numret av Bonnier Digital FOTO får du också:

  • En enorm objektivguide för DSLR-kameror, med översikt över priser och betyg på de produkter som vi har testat.
  • Tips på fantastiska motiv som du kan hitta om du riktar objektivet uppåt.
  • 10 vassa tips vid fotografering med mobilen, så att du får ut så mycket som möjligt ur kameran i mobilen både före, under och efter exponeringen.
  • Stort test av 13 zoomobjektiv med klassiska brännvidder i området 24–120 mm.
  • Recensioner av bland annat Canon EOS M6 som delar sensor och processor med de dyrare EOS 77D, 800D och M5, och därmed tar lika bra bilder.
  • Fyra kurser i bildbehandling med steg-för-steg-beskrivningar samt en enkel guide till hur du får översikt över alla dina bilder – på hårddisken, i bildbehandlingsprogram, på sociala medier och på mobilen – med ett enda praktiskt program.

Börja prenumerera på Bonnier Digital FOTO och läs tidningen med en gång på mobilen eller surfplattan via appen Wype.

Här får du åtkomst till de senaste fem numren av Bonnier Digital FOTO om du börjar prenumerera nu.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av