Seasons och förinställningar till Lightroom

Du kan följa med naturfotografen Morten Hilmer när han fotograferar i Norge i vår nya videoserie Seasons. 

Ny videoserie i Fördelszonen: Följ naturfotografens arbete

Våra prenumeranter får nu ännu mer intressant innehåll i Fördelszonen. Vi har släppt en ny videoserie i 12 avsnitt, och så får du ett stort paket med tio användbara förinställningar till Lightroom, som du kan använda på dina egna bilder.

7 mars 2018 av Kristoffer Engbo

Nu kan du följa med naturfotografen Morten Hilmer när han är ute och fotograferar i vår nya videoserie Seasons. 

Vi har just lagt ut den första säsongen i Fördelszonen, och senare i år kommer ytterligare tre säsonger av serien.

Du får även 10 nya förinställningar till Lightroom i Fördelszonen, så att du blir effektivare när du bildbehandlar. 

Den första säsongen av videoserien Seasons

I den första säsongen beger sig Morten Hilmer till Dovrefjell i Norge för att fotografera myskoxar i det vackra vinterlandskapet.

Du får följa när han slår upp sitt tält och ska klara de barska väderförhållandena. I de 12 första avsnitten kan du följa hans arbete, och så berättar han om sin utrustning och sin proviant. Naturligtvis får du även se några av hans fantastiska bilder från expeditionen.

Här hittar du den första säsongen av Seasons

10 förinställningar till Lightroom

I Fördelszonen kan du även ladda ned ett stort paket med tio förinställningar till Lightroom från Bonnier Digital FOTOs experter. Förinställningar är bildjusteringar som du kan använda på dina egna bilder med ett enda klick.

Med paketet av förinställningar till Lightroom kan du bland annat åstadkomma snygga retroeffekter, karakteristiske svartvita bilder och få snyggare porträtt.

Klicka här för att gå direkt till pakketet med Lightroom-förinställningar

Du får dessutom en fullständig version av bildbehandlingsprogrammet Ashampoo Photo Commander 14 helt utan kostnad här. Här kan du göra dina bilder bättre och även göra t.ex. kreativa inbjudningskort.

Ashampoo Photo Commander 14

Vi har även lagt upp nya videokurser i Lightroom och Photoshop. Vi visar bland annat ett smart knep som gör det enklare att använda de båda programmen tillsammans. Se videon här

Fördelszonens innehåll är reserverat för dig som läser vår papperstidning. Du behöver nämligen ett prenumerationsnummer eller en tidningskod från tidningen för att logga in och få åtkomst till vår videoserie, Lightroom-förinställningarna och det övriga innehållet.

Just nu kan du få fullständig åtkomst till Fördelszonen med 1 nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 29 kronor. Läs mer om erbjudandet här. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av