Nytt nummer av Bonnier Digital FOTO innehåller sportfoto av högsta klass och massor av fotoguider.
Ny tidning

Det senaste numret av Bonnier Digital FOTO tar pulsen på sportfotografen Bob Martin.

© Bob Martin

Ny tidning med suverän sportfotograf och massor av fotoguider

Det senaste numret av Bonnier Digital FOTO tar med dig in i en värld av olympiska sportbilder av yppersta klass och lär dig hur du tar fantastiska bilder under den blå timmen.

Vi var helt säkra på att vi väldigt gärna ville intervjua sportfotografen Bob Martin, från den första stunden vi såg hans bilder. Hans grafiska sportbilder liknar inte något annat som vi har sett, och vi tröttnar aldrig på att häpnas över hans överraskande vinklar och konstnärliga motiv av svettande tennisspelare och ensamma velodromcyklister.

Bobs berättelser gick minsann inte heller av för hackor, och i det nya numret av tidningen kan du läsa om hur han förbereder sig i flera år inför att ta en perfekt bild, och om när han hängande i en sele under taket såg sitt livs bästa bild gå förlorad … åtminstone nästan.

Bob Martins vinnarbild från de Paralympiska spelen i Aten 2004.
Vinnarbild

Bob var nära att missa den här bilden från de Paralympiska spelen i Aten 2004, som till slut vann sportkategorin i World Press Photo of the Year.

© Bob Martin

I det senaste numret av Bonnier Digital FOTO hittar du också:

  • En stor guide till att ta fina bilder i den blå timmen. Artikeln omfattar både inspiration till de bästa motiven samt massor av tips på utrustning och inställningar.
  • Ett test av fem härliga 4K-skärmar för bilder.
  • 10 vassa tips på vårmotiv. Vi firar att solen är på väg tillbaka genom att bland annat leta morgondimma och fågelsträck.
  • Sex sidor om att fotografera stjärnor, måne och sol. Du får även tips om den bästa appen för ändamålet och en kalender över kommande himlafenomen.
  • Läsvärda recensioner av den blixtsnabba Olympus OM-D E-M1 Mark II och den användarvänliga Nikon D5600.
  • Sex sidors pedagogiska kurser i bildbehandling och en guide till snabb och enkel säkerhetskopiering av dina bilder.

Börja prenumerera på Bonnier Digital FOTO, och läs tidningen var som helst och när som helst med på mobilen eller surfplattan via appen Wype.

Här får du även åtkomst till de senaste fem numren av Bonnier Digital FOTO om du börjar prenumerera nu.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av