Lightroom

Det är lätt att hitta rätt bilder i Lightroom.

Nu i Fördelszonen: 3 nya saker som du ska testa i Lightroom

Vi har lagt upp några nya videor i Fördelszonen, där du bland annat kan se hur det nu är ännu enklare att hitta rätt bilder i Lightroom, och hur en ny funktion i Photoshop underlättar friläggningar.

26 april 2018 av Kristoffer Engbo

Lightroom Classic CC har fått en rad uppdateringar i Biblioteksmodulen som bland annat gör det enklare att leta fram rätt filer. 

Du kan bland annat snabbt få översikt över vilka bilder som du har bildbehandlat. 

I en ny video i Fördelszonen går vi igenom några av nyheterna som gör det enklare att använda programmet.

Du kan även se hur du använder den nya funktionen Välj motiv i Photoshop CC, som automatiskt kan frilägga ett huvudmotiv, så att du t.ex. kan byta ut bakgrunden. 

Vi visar också en användbar metod att få fram fler detaljer i en bild i Photoshop eller Photoshop Elements bara med hjälp av lager.

Ta snyggare djurbilder

I videoserien Tipshörnan går vi igenom ett antal bilder från våra läsare och kommer med goda råd om fototeknik och bildbehandling. Den här gången handlar det om djurbilder.

I Fördelszonen kan du också ladda ned en artikel med tips om vårbilder, och så får du en förinställning till Lightroom, så att du kan använda våra inställningar för att få snyggare färger i vårbilderna.

Fördelszonen är avsedd för dig som köper eller prenumererar på Bonnier Digital FOTO. Den är full av digitalt innehåll foto, bland annat över 400 videor, testbilder från recenserade kameror, våra justeringar till Lightroom och Photoshop och mycket mer.

Redaktionen rekommenderar: Bli ett ess på Photoshop 

Vill du bli ännu bättre på bildbehandling i Lightroom, Photoshop och Elements? 

Kolla då in vår nya kursbok "100 tips och kurser om bildbehandling". Just nu får du den med två nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 49 kronor. 

Då får du naturligtvis också genast fullständig åtkomst till Fördelszonen. 

Läs mer om boken här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av