Minikameran är bara på 2 x 2 x 2 cm. 

© Bonnier Digital FOTO

Minikamera ger massor av möjligheter

Med Bonnier Digital FOTOs nya minikamera kan du skapa bilder och videor på helt nya sätt. Kameran är extremt liten, väger bara 12 gram och kan placeras överallt. Och nu kan det bli din.

20 november 2019 av Redaktionen

12 gram.

Så lite väger Bonnier Digital FOTOs nya minikamera för natur och sport med night vision.

Kamerans kompakta kubform på 2 x 2 x 2 cm innebär att du aldrig behöver fundera på om minikameran är för stor för att ta med eller om den kommer att väcka onödig uppmärksamhet.

Det imponerande kompakta formatet ger helt nya möjligheter för både stillbilder och video.

Minikameran för natur och sport har ett värde på 399 kronor, men du kan få den till ett väldigt förmånligt pris genom Bonnier Digital FOTO.

Du behöver nämligen bara betala 119 kronor för minikameran och två nummer av Bonnier Digital FOTO. Se erbjudandet här!

Kom riktigt nära djuren – även nattetid

Du kan få unika bilder och videoklipp av trädgårdens djur med hjälp av minikameran – även på natten med den smarta night vision-funktionen. 

Det praktiska minikameran är bland annat perfekt när du vill komma nära de vilda djuren i naturen.

Med minikameran medföljer ett flexibelt och multijusterbart fäste och en praktisk monteringsklämma som ger dig optimala möjligheter att placera minikameran där du vill ha den.

Du kan enkelt montera den på fågelbordet i trädgården och komma nära trädgårdens fåglar utan att störa dem.

Minikameran för natur och action har nu även night vision tack vare smart infraröd teknik. Sätt ut kameran i trädgården under natten och se fram emot att se vad som händer medan du sover.

Kanske kommer räven på besök?

När du köper minikameran med night vision genom Bonnier Digital FOTO sparar du inte mindre än 509 kronor. 

Du kan lätt placera minikameran precis var du vill med hjälp av det medföljande justerbara fästet och den praktiska monteringsklämman. 

Återse och dela dina viktigaste upplevelser

Om du utövar någon idrott är minikameran också perfekt när du vill dela eller återse dina upplevelser.

Du kan bland annat fästa kameran på cykeln, hjälmen eller kläderna. Så fångar kameran dina största ögonblick utan att du behöver släpa runt på tung fotoutrustning.

Det nya minikameran är med andra ord en praktisk liten pryl som lätt slinker ner i fickan utan att du behöver tänka på det. Det finns också bra skäl att ta med den – om inte annat för säkerhets skull.

Du kan även använda minikameran i bilen för att dokumentera eventuella försäkringsärenden.

Minikameran kan även användas som en diskret övervakningskamera som t.ex. spelar in objudna gäster eller gör så att du kan se vad hunden håller på med när du inte är hemma.

> Just nu kan du få minikameran tillsammans med 2 nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 109 kronor. Skaffa din egen minikamera här. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av