Få din egen webbplats med Bonnier Digital FOTO

Som prenumerant på Digital FOTO får du en gratis webbplats och fotoalbum på nätet – och rabatt på PRO-versionen där du får ännu fler funktioner.

Din egen webbplats: Visa upp bilderna på nätet

Få din alldeles egen webbplats där du kan presentera dina bilder på nätet. Du får fina bildspel med snygga övergångar och trevlig musik, även i helskärmsvisning. Allt är enkelt och kräver inga tekniska förkunskaper.

1 november 2019


Oavsett om du fotograferar hundar, hästar eller himlafenomen kan du enkelt visa dina bilder på din egna personliga webbplats.

Med en webbplats hos SimpleSite kan du komma igång på ett ögonblick med bara några fåtal klick, och det är så enkelt att alla klarar det.

På några få minuter kan du alltså komma igång med din egen proffsiga fotowebbplats. Du kan även upprätta en webbshop, en blogg eller något helt annat. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Möjlighet för egen domän och e-post

Ett SimpleSite Basic-abonnemang ger dig möjlighet att skapa en egen webbplats med 15 sidor, 300 bilder, 600 sekunders video och 5 produkter i din egen webbshop.

Som Basic-abonnent får du alltså en webbplats med url:en dittnamn.SimpleSite.com. Dessutom visas reklam på gratisversionen.

Om du behöver mer utrymme eller vill ha ditt eget domännamn, kan du uppgradera till ett SimpleSite PRO-abonnemang. Då slipper du också reklam.

Med PRO-abonnemang kan din webbplats med andra ord få ett personligt domännamn som www.mittnamn.se – och så kan du även skapa fem mejladresser i stil med [email protected]

Få rabatt på PRO-abonnemang

Med ett Pro-abonnemang får du även obegränsat med utrymme på webbplatsen, så att du kan visa alla bilder som du vill.

Som prenumerant på Bonnier Digital FOTO får du de tre första månadernas PRO-abonnemang för bara 9 kronor. Och då ingår ditt eget domännamn.

För att utnyttja erbjudandet behöver du först skapa en webbsida och köpa ett domännamn för 9 kronor. Det gör du här.

När du har skapat din webbsida och köpt en domän via länken skickar du ett mejl till [email protected] och berättar att du prenumererar på Bonnier Digital FOTO. Glöm inte att ange ditt prenumerationsnummer.

Sedan har du ett kostnadsfritt abonnemang av PRO-planen under de första tre månaderna*. Sedan betalar du totalt 134,95 kronor per månad för webbsidan och domänen.

Du kan läsa mera om de olika typerna av abonnemang och om fördelarna med PRO-abonnemanget här.

* Gäller endast för nya SimpleSite-kunder som skapar en webbplats efter 2019-11-01. Erbjudandet gäller endast till och med 2021-12-31. Erbjudandet kan bara användas en enda gång för varje ny webbplats (dvs. kundnummer). 

Basic- eller Pro-abonnemang

Basic-abonnemang:

Här får du utrymme för 15 sidor, 300 bilder, 600 sekunders video och 5 produkter i din egen webbshop.

Ditt domännamn blir dittnamn.Simplesite.com.

Det visas reklam på din webbplats.

Basic-abonnemang är gratis.

PRO-abonnemang:

Obegränsat utrymme för bilder, video m.m.

Personligt domännamn, t.ex. www.dittnamn.se.

5 personliga e-postadresser, t.ex. [email protected]

Ingen reklam.

Du som prenumererar på tidningen kan få PRO-abonnemang i tre månader inklusive domännamn för bara 9 kronor. 

Så kommer du igång med din personliga webbplats

  • Du kommer direkt till sidan där du skapar ett konto hos Simplesite via den här länken.
  • Nu ska du välja vilken typ av webbplats du vill ha.
  • Nu har du möjlighet att välja mellan en rad olika mallar som du sedan kan anpassa efter önskemål.
  • När du har valt en mall ska du skriva in namnet som du vill använda för din webbplats. Klicka på OK och ange sedan ett lösenord.
  • Nu ska du ange en e-postadress där SimpleSite kan kontakta dig om du t.ex. glömmer ditt lösenord. Klicka på OK.
  • Välj om du vill fortsätta med en gratisversion eller om du vill skapa ett PRO-abonnemang för 9 kronor.
  • Om du väljer ett PRO-abonnemang, ska du skicka ett e-postmeddelande med ditt prenumerationsnummer för Bonnier Digital FOTO till [email protected].
  • Sedan är det bara att lägga till text och bilder, ändra färg o.s.v. Användargränssnittet är enkelt, så du kan lätt och snabbt få upp innehåll på din webbplats.
  • Under konto och hjälp och support kan du få steg-för-steg-guider till hur du kommer igång med din webbplats, och du kan även ta kontakt med SimpleSites kundtjänst.

Hoppla – på bara några få minuter är du ute på nätet och redo att visa dina bilder för hela världen.

> Just nu kan du börja prenumerera på Bonnier Digital FOTO. Då får du vår bok Photoshopskolan med massor av tips om Photoshop, Lightroom och Elements samt 2 nummer av tidningen direkt i brevlådan för bara 59,50 kronor. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av