Nordisk Talent Award

Nordisk Talent Award 2016: Var med och tävla

Vi vill uppmärksamma några av alla de unga talangerna som finns i fotovärlden. Därför lanserar vi Nordisk Talent Award. Nominera dig själv eller någon som du känner.

På Digital FOTO kommer vi ofta i kontakt med unga och talangfulla fotolöften. Vi vill gärna ge dem en hjälpande hand på deras väg vidare i fotografkarriären, och det gör vi med tävlingen Nordisk Talent Award.

Här vill vi hitta och uppmärksamma unga talanger under 30 år i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Du kan nominera dig själv eller någon annan som du tycker förtjänar en plats. Det gör du här på Nordisk Talent Award 2016.

De här reglerna gäller: * Den nominerade får inte ha fyllt 30 år. * Den nominerade ska vara från Danmark, Norge, Sverige eller Finland. * Den nominerades bilder ska kunna ses online, t.ex. på en webbplats, på flickr, eller liknande.

Sprid budskapet

Använd gärna vår Facebooksida och Instagram @diginordic för att sprida budskapet och berätta för vänner och bekanta om tävlingen.

Vinnaren av Nordisk Talent Award 2016 får sina bilder visade i tidningen och kommer även att få en speciell upplevelse som vi inte kan avslöja riktigt ännu.

Skynda dig att nominera den bästa fototalangen som du känner här på nomineringssidan.

OBS. Glöm inte att fylla i alla fält. Vi använder inte dina personuppgifter till reklamändamål eller liknande.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av