Poul Siersbæk, redaktionssekreterare

Poul Siersbæk, redaktionssekreterare

Fördelszonen: Redaktionen rekommenderar

Vi har arbetat för högtryck med att skapa en ny och bättre version av Fördelszonen. Vi ger dig rekommendationer om vad du ska välja

24 november 2017

Vi har arbetat i månader med att förnya och förbättra Fördelszonen för dig. Den har fått ett helt nytt utseende, och det har blivit mycket lättare att hitta det innehåll som du behöver och söker efter.

Vi ger dig rekommendationer om vad du ska välj:

Guider i Fördelszonen

Poul Siersbæk, redaktionssekreterare

Vi har lagt upp tio praktiska guider till bland annat genvägar, säkerhetskopiering, färger på skärmen och mycket mer i Fördelszonen. Jag kan rekommendera dem alla.

Min egen favorit handlar om att arbeta med råbilder på mobilen – något som jag själv gör mer och mer. Vi har även lagt upp en stor objektivguide med översikt över knappt 500 objektiv, som du lätt kan ladda ner. 

Vi kommer att lägga ut nya guider och e-böcker i Fördelszonen, som hjälper dig med utrustning och fotografering.

Appar i Fördelszonen

Kristoffer Engbo, teknisk redaktør

En nyhet är att vi nu samlar massor av bra fotoappar i För­dels­zonen, så att du lätt kan hitta smarta digitala verktyg som gör din vardag som foto­graf lite lättare och mycket roligare. 

Personligen är jag särskilt förtjust i appen PhotoPills, som hjälper dig med allt från att beräkna skär­pedjup och sätta exponeringen med rätt inställningar till att förutse solens bana och hitta bra motiv.

Tips til Fördelszonen

Kathrine Anker, redaktionssekreterare

Möjligheterna att söka i Fördelszonen har blivit mycket större, så nu är det lätt att hitta hela serier som Light­roomskolan och Photo­shopskolan. 

Jag vill särskilt rekommendera vår serie med snabbtips om bildbehandling, i form av små, korta knep till bland annat Elements och Photoshop. Jag använder dem själv och blir glad varje gång jag lär mig en ny, praktisk genväg.

Det får du inte missa. Vi ses på Fördelszonen!

Börja prenumerera på Bonnier Digital FOTO

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av