Gratis e-bok

Under en begränsad period kan du bland annat ladda ned vår e-bok med tips för naturfoto.

© Shutterstock

Fördelszonen firar: Bonnier Digital FOTO fyller 16 år

Bonnier Digital FOTO fyller år, och det firar vi genom att låsa upp en del av vårt populäraste innehåll i Fördelszonen, så att du som inte prenumererar också kan få glädje av det. Men skynda dig, för det gäller bara under en begränsad tid.

15 april 2019 av Kristoffer Engbo

Den 16 april är det exakt 16 år sedan det första numret av Bonnier Digital FOTO kom ut, och redan då fick man mycket mer än bara en tidning.

Från allra första början ingick det nämligen en cd-skiva. Här hittade man bland annat program och framför allt videokurser i bland annat Photoshop Elements, så att man på skärmen kunde se hur man kunde göra sina bilder ännu bättre.

Avlösaren för den medföljande cd-skivan är dagens Fördelszonen där våra prenumeranter har åtkomst till massor av digitalt innehåll. 

Och till skillnad från hur det var för 16 år sedan får du mycket mer än program och några få videokurser.

Hela tiden nytt innehåll i Fördelszonen

I dag omfattar Fördelszonen nämligen över 500 videor där du kan lära dig mer om fotografering, få ny inspiration och se hur du kan få ännu finare bilder i bland annat Lightroom och Photoshop.

Du får också guider och e-böcker, funktionsmakron och förinställningar till Photoshop och Lightroom, så att du kan använda avancerade inställningar med ett fåtal klick, appar och mycket mer. Och vi lägger löpande till nytt innehåll.

Om du inte prenumererar får du nu möjlighet att testa en del av Fördelszonens intressantaste innehåll. Med anledning av Bonnier Digital FOTOs födelsedag har vi nämligen låst upp en del av det populäraste innehållet. 

Du måste dock skynda dig, för det är bara öppet under en begränsad tid. Efter påsk låser vi allt innehåll igen. 

Nedan går vi igenom vilket innehåll som vi nu har låst upp.

Komplett grundkurs i Lightroom

Grundkurs i Lightroom

I vår grundkurs i Lightroom kan du bland annat se hur du förbättrar dina bilder.

Vi har satt samman en videoserie i tio avsnitt där vi går igenom allt det grundläggande i Lightroom. Här får du lära dig grunderna inom import och organisering, så att du lätt kan hitta rätt bilder igen, och så visar vi naturligtvis hur du justerar ljushet, färger och detaljer, så att dina bilder blir ännu finare.

Du kan också se hur vi själva justerar våra bilder, och så lär du dig också vad du bör hålla koll på när du justerar bilderna.

Se vår grundkurs i Lightroom här.


E-bok: Guide till naturfoto

E-bok: Samlarkort

E-boken kan laddas ned till datorn, mobilen och surfplattan, så att du alltid kan ha med den på fotorundan.

© Shutterstock.com

I en stor e-bok på 32 sidor guidar vi dig till att ta fina bilder i naturen. Du får bland annat tips på hur du kan komma nära djuren, vad du bör tänka på när du fotograferar landskap samt inspiration från erfarna fotografer.

Ladda ned e-boken Guide till naturfoto här.

Stort paket med förinställningar till Lightroom

Du kan även ladda ned vårt stora paket med tio förinställningar som ger bättre bilder i Lightroom. Förinställningar är färdiga bildjusteringar som du installerar i Lightroom. Sedan kan du lägga till justeringarna i dina bilder genom att bara klicka en gång.

Du slipper alltså att dra i en massa skjutreglage för att nå fram till ett visst resultat; vi har ordnat alla justeringarna åt dig.

Ladda ned paketet med förinställningar här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av