25 % på CEWE fotoböcker för prenumeranter på Bonnier Digital FOTO

Nu kan du få 25 % rabatt på fotoböcker och förstoringar på premiumpapper hos CEWE om du prenumererar på Bonnier Digital FOTO. 

Få 25 % rabatt på CEWE FOTOBÖCKER och förstoringar på premiumpapper från CEWE med Bonnier Digital FOTO

Skapa din egen fotobok och häng upp dina bilder på väggen. Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO får en exklusiv rabatt på 25 % när du beställer fotoböcker och förstoringar på premiumpapper från CEWE.

1 december 2018

Ta fram dina bilder i ljuset med snygga förstoringar på premiumpapper på väggen eller skapa snygga fotoböcker om livets små och stora händelser med CEWE.

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO får nu en exklusiv rabatt på 25 % på alla fotoböcker och förstoringar på premiumpapper hos CEWE. 

Du hittar din rabattkod i Fördelszonen när du loggar in med ditt prenumerationsnummer. 

> Här hittar du din personliga rabattkod i Fördelszonen (bara för prenumeranter)

Så skapar du din fotobok med CEWE

CEWE har sin egen svenskspråkiga programvara som du kan ladda ned utan kostnad till datorn. Programmet är enkelt att installera, och sedan kan du välja vilken typ av bok du vill skapa och sätta igång med att designa din personliga fotobok.  

Du kan använda bilder oavsett om de ligger på datorn, kameran, mobiltelefonen eller från molnet. 

CEWE har också en app som du kan använda för att designa din fotobok direkt på mobilen, men vi rekommenderar att du laddar ned CEWEs prisbelönta fotoprogram och skapar fotoboken på datorn. 

Det är är lätt att skapa en fotobok i CEWEs eget program, och det finns många olika alternativ att välja mellan, så vi har sammanställt några goda råd för dig som är sugen på att göra en egen fotobok. 

Så klarade sig CEWE i vårt test

När vi testade fotoböcker och utskrifter på fint papper i tidningen Bonnier Digital FOTO, var utskrifterna från CEWE bland de finaste som vi har sett, och så är de dessutom bland de billigaste på marknaden. 

"Den har fin skärpa, bra detaljering i högdagrar och en mycket korrekt färgåtergivning. Fotoboken är fint inbunden och bildkvaliteten är bra. Vi är extra imponerade av tryckkvaliteten i bilder tagna vid högt ISO och ett panorama från en mobil", skrev vår journalist i sin recension.

> Här kan du läsa testet i Prylguiden

Just därför är vi väldigt glada över att kunna erbjuda våra prenumeranter den unika rabatten på hela 25 % 

Det här är en rabatt som du inte hittar någon annanstans. 

> Vill du också testa Bonnier Digital FOTO och våra många fördelar? Här hittar du alla våra prenumerationserbjudanden – till priser från 29 kronor.

Sista datum för beställning inför julen 2018:

  • CEWE FOTOBÖCKER – beroende på typ av bok och zon: 11–15 december 2018.
  • Förstoringar på premiumpapper – beroende på zon: 12–14 december 2018.

Så får du din personliga rabatt hos CEWE

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO får 25 % rabatt på alla fotoböcker samt förstoringar på premiumpapper hos CEWE hela 2019 samt december 2018.

För att få din personliga rabattkod ska du gå till prenumerationsfördelens sida i Fördelszonen där du loggar in med ditt prenumerationsnummer.

Klicka sedan på knappen "Hämta dina rabattkoder" överst till höger.

Rabattkoden matar du slutligen in här du gör din beställning hos CEWE – alltså när du har designat din fotobok eller förstoring på premiumpapper och är redo att skicka in din beställning.

OBS: Rabatten gäller inte för fraktkostnader eller upphängning för förstoringar på premiumpapper.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av