Extra ström till din surfplatta och smarttelefon

Få en kraftfull powerbank som snabbt laddar batteriet i din smarttelefon, surfplatta eller iPad. Utöver god funktionalitet är den med sitt PU läderomslag både snygg och stilren.

17 augusti 2015

Snygg powerbank laddar din smarttelefon och surfplatta

De gamla goda dagarna när en mobiltelefons batteri inte behövde laddas mer än drygt en gång veckan är sedan länge borta. Moderna smarttelefoners batteri håller knappt en dag och därför kan en powerbank vara ett användbart tillbehör till telefonen.

> Beställ en powerbank här

En powerbank är ett mobilt batteri som du kan ta med dig varsomhelst och använda till att ladda bland annat din telefon. Denna powerbank kan ladda enheter med Android, iOS eller Windows Phone, och den har batterikapacitet nog att ladda toppmodeller som iPhone 6 och Samsung Galaxy S6 nästan två gånger.

Enkel att ha med Därutöver är den ganska kraftfull och behöver inte mer än ett par timmar att fulladda en modern smarttelefon. Fysiskt tar powerbanken lika mycket plats som en platt plånbok, och det är därför inga problem att ha med den i en väska eller till och med i en byxficka.

Det får du:

  • Kraftfull powerbank.

  • Stilren PU läderyta.

  • Kapacitet: 5000 mAh.

  • Tillräcklig för fulladdning av de nyaste smarttelefonerna.

  • Indikator som visar powerbankens batterinivå.

  • Kabel med USB och mikro-USB-anslutning.

Se en video av powerbanken Se en video av det läckra batteriet (powerbanken) här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av