Slank multiskrivare med trådlösa möjligheter

Epsons nya skrivarmodell Stylus Photo PX710W är en trådlös multimaskin som kan skriva ut foton i en upplösning på 5 760 x 1 440 dpi.

3 december 2009

Modellen kan skanna och kopiera och har även Wi-Fi-möjlig-het. Tack vare det inbyggda pappers-facket är skrivaren endast 15 centimeter hög, vilket gör den till en av de slankaste modellerna på marknaden. Via den in-byggda färgskärmen på 2,4 tum kan man se och skriva ut foton direkt från flera av de vanligaste minneskorten. Med den inbyggda flatbäddsskannern kan man skanna i en upplösning på upp till 2 400 x 4 800 ppi i A4-format. Det går även att skriva ut direkt från kameror med Pict-bridge, och att skriva ut på cd- och dvd-skivor.

Modellen använder Epsons skriv-huvudteknik med namnet Micro Piezo, som i kombination med tillverkarens eget bläck, Claria Photogra phic Ink, upp-ges ge skarpa och levande färger. Skriva-ren använder sex separata bläckpatro-ner. Förutom de fyra vanliga färgerna används här även ljus magenta och ljus cyan, vilket enligt tillverkaren ska ge fi-nare bilder. Enligt Epson kan bilderna hålla i upp till 98 år i en fotoram eller över 200 år om de förvaras i ett fotoal-bum. Skrivaren kostar 1999 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av