Perfect Resize

Perfekta fotoförstoringar

Ett säkert val när det gäller förstoringar i jätteformat har alltid varit det kraftfulla insticksprogrammet Genuine Fractals. Nu har det blivit ännu bättre och har bytt namn till Perfect Resize.

15 december 2010

On One Software har lanserat en ny version av sitt insticksprogram för förstoring av bilder till extremt stora format med bibehållen god detaljteckning. Perfect Resize 7 bygger vidare på allt som var bra med Genuine Fractals 6, och så har man lagt till några extra godsaker.

En av de nya funktionerna gör att man kan minimera fula biverkningar i form av pixelfel som kan uppstå när man förstorar en bildfil i relativt låg upplösning. Dessutom har Perfect Resize fått ett förstoringsglas, så att man kan granska resultatet i 100% med detsamma. Och det finns nya sätt att öka skärpan som gör att slutresultatet blir ännu bättre.

Programmet finns dels som plug-in till Photoshop, Lightroom och Aperture, dels i en självständig version. Den dyra Pro-versionen kostar 2000 kronor, och uppgraderingen kostar 690 kronor. Läs mer här

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av