Grönlandsresan är slutsåld - Ännu en resa arrangeras

I det nya numret av DIGITAL FOTO för alla presenterar vi en fotoexpedition till Kangerlussuaq med den prisbelönta naturfotografen Morten Hilmer och en av tidningens experter som guider. Vi kunde inte i våra vildaste fantasier föreställa oss att resan skulle bli slutsåld på bara några dagar, men det blev den. Därför presenterar vi nu en extra resa.

9 november 2010

Tillsammans med Profil Rejser, som även är medarrangör av den första expeditionen, presenterar vi en ny resa som är identisk med den första. Denna extraresa äger rum mellan den 1 och 7 mars 2011, och Morten Hilmer och en av DIGITAL FOTO för allas redaktionsmedlemmar kommer även denna gång att följa med på resan, och se till att alla får fantastiska bilder och upplevelser.

Det finns plats för mellan 15 och 25 deltagare på resan, så det gäller att vara snabb om man vill försäkra sig om en biljett. Beställningar görs genom att man kontaktar Ditte Jorsal från Profil Rejser i Danmark på telefon 00 45 77 33 55 10.

Morten Hilmer

Under den mycket exklusiva fotoexpeditionen kommer du att få uppleva bland annat körning med hundsläde och övernattning vid inlandsisen där vi ska fotografera norrskenet, och så hoppas vi på att kunna fotografera bisonoxar, fjällrävar och fantastiska landskap. Du kan läsa mer om resan i gronlandsresa_nr2.pdf, som handlar om den första resan. All information gäller även den nya resan, bortsett från datumen.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av