Brother DCP-585CW

Brother tar täten

Sakta men säkert har Brother växt till att bli en av marknadens största tillverkare av skrivare för hemmabruk. Och med sin nya multiskrivare DCP-585CW ger Brother konkurrenterna verkligen något att bita i.

25 januari 2009

Den nya multimaskinen kan nämligen skriva ut ett foto i formatet 10 x 15 cm på endast 30 sekunder och sällar sig därmed till den absoluta eliten. Dessutom har multimodellen trådlöst nätverk, vilket innebär att man kan skriva ut från alla datorer i hemmet.

Man kan även skriva ut direkt från usb-minnen och minnes kort, utan att ta omvägen via en dator. Multiskrivaren kan dessutom skanna direkt till ett litet usb-minne.

Foton kan skrivas ut i en upplösning på 1200 x 6000 dpi, och det finns två pappersfack, så man kan ha både vanligt papper och fotopapper liggande i skrivaren samtidigt. Multiskrivaren hanteras via en bred färgskärm på 3,3 tum, som även finns på den mindre modellen DCP-385C.

Brother lanserar fyra nya multiskrivare, där den minsta, DCP-385C, kostar 1125 kronor och den största, DCP-585CW, kostar 1510 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av