Dell XPS

Bärbara för både foto och 3D

Dell har kommit med en ny serie bärbara lyxmodeller som är tillräckligt kraftfulla för fotoentusiastens behov och som kan spela upp film och spel i 3D, bara din tv har tekniken.

2 november 2010

Den nya XPS-serien från Dell borde tilltala fotoentusiaster som föredrar en stilren bärbar dator som har det lilla extra när det gäller multimedia. Det inbyggda grafikkortet kan nämligen visa 3D på din tv, om tv:n har stöd för det. Det här kan vara speciellt användbart om man väljer en XPS-modell med Blu Ray-spelare, för då kan man använda sin bärbara till att visa 3D-filmer på tv:n.

Om man i stället vill se på sina videoklipp på datorn får man hög ljudkvalitet tack vare JBL-högtalarna. Även när man har ett videosamtal med någon via internet blir kvaliteten utmärkt, för den inbyggda webbkameran filmar i HD och är godkänd av Skype.

Modellerna finns med skärmar från 14 till 17 tum och är tillräckligt kraftfulla för fotoentusiasternas behov, för de finns med Intel Core i7-processorer med upp till fyra kärnor. Dessutom går det att installera upp till 16 gigabyte arbetsminne. Datorerna har två uttag för usb 3.0, så att man snabbt kan spara en kopia av sina bilder på exempelvis en extern hårddisk. En XPS 17 finns från 8290 kronor på Dells webplats.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av