iPad

Äntligen kom Ipad officiellt till Sverige

Apple har tagit god tid på sig med att släppa den eftertraktade surfplattan i Sverige, men nu kan Ipad alltså officiellt köpas i utvalda butiker.

30 november 2010

Plötsligt finns det starka skäl att revidera önskelistan inför julen, för nu kan man utan vidare köpa en Ipad i en av de butiker som säljer andra produkter från Apple. Bland andra Elgiganten, On Off och Media Markt erbjuder det lilla underverket för snarlika priser.

Den billigaste modellen med 16 gigabyte lagringsutrymme och utan mobilt 3G-nätverk kostar 4695 kronor. Toppmodellen med 64 gigabyte och 3G-nätverk får man för 7595 kronor.

Det har visserligen gått att köpa Ipad i Sverige redan tidigare eftersom vissa handlare har importerat dem från utlandet, men nu är de i landet officiellt. Väntetiden beror bland annat på att operativsystemet IOS inte har funnits på svenska förrän nu.

Det rör sig om samma modeller med en pekskärm på 9,7 tum och upplösningen 1024 x 768 punkter. Alla modeller använder trådlöst nätverk, och dessutom finns det några som även kan kopplas upp mot nätet via mobilt 3G-bredband, så att användaren alltid är online.

Läs mer här

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av