Dator med Fördelszonen igång
Alldeles nya videor och guider

Fördelszonen, vår nya värld på nätet, är full av massor av fantastiskt innehåll för fotografen.

Alldeles nya videoserier, appar och fotoguider i Fördelszonen

I den nya versionen av Fördelszonen hittar du alldeles nya videoserier och massor av användbara guider till fotografering. Den är är kort sagt en oumbärlig resurs på nätet för våra prenumeranter.

1 januari 2018 av Louise Hagemann

Den alldeles nya och förbättrade versionen av Fördelszonen har nu lanserats, och här hittar du allt som du behöver för att lyckas med dina bilder.

Vi har under flera månader arbetat med att ta fram en ny värld på nätet för våra prenumeranter, och nu kan vi stolt presentera årets nyhet.

Den nya versionen av Fordelszonen har fått att nytt utseende och nya funktioner, så att du nu mycket lättare kan hitta bl.a. det senaste innehållet, se vad redaktionen rekommenderar och söka efter det innehåll som du är ute efter.

Helt nya videoserier och guider

Vi har även fyllt på med en massa nytt innehåll, bland annat:

  • 10 användbara guider som du som fotograf inte vill vara utan.
  • En helt ny videoserie, Tipshörnan, där vi tipsar om hur du kan ta bättre bilder.
  • En komplett objektivguide med omkring 500 objektiv att sätta på systemkameran.
  • Helt nya "Lightroom på en minut"-videor med snabba Lightroom-knep.
  • Bra appar för fotoentusiasten.

I Fördelszonen kan du botanisera bland över 400 intressanta videor om bildbehandling, kameror och fototeknik,  se bilder från alla kameror som vi har testat, hitta de bästa fotoapparna och fotoprogrammen, ladda ner e-böcker om foto och mycket mer. 

Ständigt nytt innehåll

Du kommer aldrig att ha tråkigt, för vi fyller kontinuerligt på med nya videor om fotografering och bildbehandling, nya bilder, nya guider, nya förinställningar till Lightroom och Photoshop, och så vidare. 

Det är bara att hänga med. Mycket nöje!

Ovh glöm inte att Fördelszonen under en begränsad tid är öppen för alla. Sedan blir den endast tillgänglig för dem som prenumererar på Bonnier Digital FOTO.

Börja prenumerera på Bonnier Digital FOTO, så får du åtkomst till Fördelszonen och kan genast läsa tidningen på mobilen eller surfplattan via appen Wype. Här kan du dessutom läsa de senaste fem numren av Bonnier Digital FOTO.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av