Vrakpris på Photoshop CC och Lightroom

Adobe är klara med ett specialerbjudande för fotointresserade som innebär att man kan få nya Photoshop CC samt Lightroom 5 till nedsatt pris, men du måste skynda dig att klippa till.

21 november 2013

När Photoshop CC lanserades var det inte längre möjligt att köpa programmet. I stället tecknar man ett abonnemang på det och betalar ett månatligt belopp och får löpande uppdateringar. Normalpriset för endast Photoshop CC är 220 kronor i månaden, men nu kan alla påbörja ett abonnemang för 105,78 kronor i månaden, där även Lightroom 5 ingår.

Adobe har tidigare haft samma erbjudande, men det var begränsat till personer som redan hade Photoshop CS3 eller senare versioner av programmet. Nu kan de få de senaste versionerna av programmen till nedsatt pris. Erbjudandet förutsätter att man tecknar ett års abonnemang, och man får dessutom 20 gigabyte utrymme för delning av bilder över internet.

Erbjudandet är dock tidsbegränsat, så du måste registrera dig före den 2 december för att få programmen till det nedsatta priset. Du kan anmäla dig här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av