Zoner Photo Studio X

Till skillnad från Lightroom, kan du i Zoner Photo Studio X arbeta med lager, där du kan lägga in nya element och flytta dem.

Sista chansen: Gratis bildbehandling med Zoner Photo Studio X

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO hinner fortfarande att få programmet Zoner Photo Studio X utan extra kostnad i fem månader, men du behöver skynda dig, för erbjudandet går snart ut.

16 mars 2021 av Kristoffer Engbo

Nu kan du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO få det omfattande bildprogrammet Zoner Photo Studio X utan extra kostnad i fem månader

Zoner Photo Studio X är ett komplett bildprogram, där du snabbt kan organisera och justera stora bildsamlingar på samma sätt som i Lightroom. Och du kan till och med redigera videor.

Men nu är det snart sista chansen för dig att utnyttja erbjudandet, för det går ut den 31 mars 2021. Du behöver alltså skynda dig om du vill ha Zoner Photo Studio X gratis i fem månader.

>Ladda ned programmet via Fördelszonen här. Här hittar du också en video som hjälper dig att komma igång med att använda Zoner Photo Studio X.

Organisering i Zoner Photo Studio X

Zoner Photo Studio X har även en organiseringsdel, där du bl.a. kan betygsätta bilderna med stjärnor eller visa dem på en karta.

© Zoner

Mycket billigare än Lightroom

Om du utnyttjar erbjudandet, kan du till och med få ett års abonnemang på Zoner Photo Studio X med 20 procents rabatt när de första fem månaderna har gått.

Därmed kan du få programmet för cirka 320 kronor för ett år, vilket är betydligare än de 1440 kronor som man får betala för ett abonnemang på Lightroom och Photoshop.

Du väljer själv om du vill fortsätta med ett abonnemang när de fem månaderna har passerat. Med andra ord kan du absolut nöja dig med att använda Zoner Photo Studio X gratis i fem månader.

Klicka här för att ladda ned programmet via Fördelszonen

Före-/efter-bild av svamp i naturen

Zoner Photo Studio X har många bra justeringsmöjligheter. I den högra delen av bilden har vi justerat ljusförhållanden och färger med hjälp av programmet.

Stor uppdatering till Zoner Photo Studio X

Zoner Photo Studio X uppdateras löpande och har precis fått en större uppdatering som bland annat gör det ännu roligare att arbeta med video.

Till skillnad från bl.a. Lightroom kan du nämligen klippa ihop dina videor, och med den nya uppdateringen kan du justera ljushet och färger i dina videoklipp på samma sätt som med stillbilderna. Du använder helt enkelt skjutreglage för att ändra bl.a. exponering eller vitbalans.

Klicka här för att ladda ned ditt nya program!

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av