Superrea på Lightroom 5 och Elements 12

Nu har du chans att köpa två av världens populäraste program för bildbehandling och organisering hela 30 procent billigare.

28 december 2013

Om julklapparna inte helt levde upp till förväntningarna har du nu möjlighet att få tillbaka ett strålande julhumör redan i dag. Adobe har nämligen ett par riktigt bra erbjudanden för fotoentusiasten från deras webbutik.

Du kan spara 30 procent på en ny och fullständig version av Lightroom 5, så att priset hamnar på 844 kronor i stället för den vanliga utgiften på 1205 kronor. Samma erbjudande gäller för Elements 12. Här är det tillfälliga priset 603 kronor i stället för 861 kronor. Du kan för övrigt även köpa paketet med både Elements 12 och Premiere 12 för videoredigering till ett lägre pris. Här kommer du undan med 913 kronor jämfört med normalpriset 1304 kronor.

Du får tillgång till erbjudandena genom att gå till den här sidan. Klicka sedan på Köp under det önskade programmet, varpå produkten läggs i din elektroniska varukorg. När du har betalat kan du genast ladda ner programmet på din dator. Båda erbjudandena gäller till den 9 januari.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av