Photoshop Touch klart för Ipad

I oktober lanserade Adobe Photoshop Touch för Android, men nu kan Ipad-användarna glädja sig över att det äntligen finns en version för Ipad 2.

4 mars 2012

Nik Software imponerade med sin app Snapseed för både Android och Ipad, och nu gör Adobe sitt motdrag. Med Adobe Photoshop Touch får man de grundläggande Photoshop-funktionerna samt en rad nya möjligheter att skapa och dela innehåll i en app särskilt avsedd för iOS.

I programmet kan man t.ex. kombinera bilder med flera lager, göra grundläggane redigeringar, retuschera bilder och använda professionella effekter för att skapa nya verk. Verktyget Scribble Selection gör det t.ex. lätt att frilägga objekt i en bild, och med tekniken Refine Edge, som känns igen från Elements och Photoshop, kan man lätt markera områden med diffusa kanter.

Man kan dessutom snabbt skicka sina bilder från Photoshop Touch till Facebook, och programmet fungerar som en del av Adobe Creative Cloud. Adobe Photoshop Touch för Ipad 2 går att köpa via Itunes App Store och kostar 75 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av