Nya uppdateringar i Photoshop CC

Photoshop CC med nya funktioner

Adobe är klara med en större uppdatering av deras Creative Cloud-lösning, vilket bland annat ger fler användbara funktioner i Photoshop.

21 juni 2016

Adobe lanserar en rad nya intelligenta funktioner till de kreativa verktygen i Creative Cloud.

Bland nyheterna hittar vi några helt nya funktioner i Photoshop CC, där man framöver kan jobba friare med sina bilder tack vare funktionen Content Aware Crop som automatiskt fyller ut de tomma områdena i bildytan som till exempel uppstår när man roterar en bild.

En annan användbar nyhet i Photoshop CC är funktionen Face Aware Liquify som innebär att man nu kan ändra uttrycket i ansikten utan att förvränga proportionerna.

Detta görs via en teknik som automatiskt registrerar ansikten och deras olika delelement.

Känner igen teckensnitt

Även den relativt nya funktionen DeHaze som tar bort dis ur bilderna har förbättrats så att funktionen nu är mycket snabbare.

Slutligen har det tillkommit en ny funktion som gör det enkelt att matcha teckensnitt i bilder och grafik, så att man lätt och snabbt kan ta reda på vilket teckensnitt som har använts.

Photoshops Match Font-funktion föreslår automatiskt tänkbara teckensnitt som finns tillgängliga på datorn via Adobe Typekit som också är den del av Creative Cloud.

Här hittar du Adobes lista över alla uppdateringarna.

Om du har Adobe Creative Cloud kan du redan nu installera uppdateringarna till alla dina CC program.

> Här kan du läsa mer om Photoshop och bildbehandling.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av