Gratis bildeffekter

Saknar du Photoshop när du är ute och rör dig eller bara vill komma åt fantastiska effekter på ett enkelt sätt, är det bara att öppna webbläsaren och sätta igång. Här finns nämligen massor av gratis möjligheter att redigera sina bilder.

10 december 2015

Det finns en uppsjö av gratisalternativ till Adobes bildbehandlingsprogram, och många av dem har möjligheter som du antingen inte får eller bara på ett väldigt komplicerat sätt kan utnyttja i Adobes program. Gemensamt för programmen är att du inte behöver installera något program alls. I stället gör du allt direkt på webben, vilket innebär flera fördelar.

  • Börja bildbehandlingen på en dator och fortsätt på en annan

  • Du kan bildbehandla när du är på språng

  • Bildbehandla överallt från alla datorer

  • Du kan helt gratis fixa fina effekter utan att behöva installera några program

Ett av programmen är Pixlr Express, som har en rad fantastiska effekter inbyggda. Dessutom är det lätt att bildbehandla i, eftersom det fungerar helt annorlunda än i de vanliga bildbehandlingsprogrammen. Läs mer om programmen, eller testa dem som vi går igenom i artikeln här och nu:

http://www.Ipiccy.com http://www.ribbet.com http://www.sumopaint.com http://www.pixlr.com/express http://v2.polarr.co http://www.befunky.com

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av