Grundkurs i Lightroom

I det första avsnittet av grundkursen i Lightroom får du bland annat tips som underlättar importen.

© Bonnier Digital FOTO

Se det första avsnittet av vår stora grundkurs i Lightroom gratis

Vi har satt samman ett stort videopaket i tio avsnitt där vi går igenom de grundläggande funktionerna i Lightroom Classic CC. Du behöver vara prenumerant för att se hela serien, men nu har vi låst upp det första avsnittet, så att även du som inte prenumererar på tidningen kan se det.

21 mars 2019 av Kristoffer Engbo

Som prenumerant på Bonnier Digital FOTO får du massor av videor, guider, e-böcker och program i vårt digitala universum Fördelszonen.

En av de populäraste videoserierna är vår nya grundkurs i Lightroom där vi går igenom alla de viktigaste aspekterna av det stora bildbehandlingsprogrammet och berättar hur du använder det på bästa sätt.

Se det första avsnittet gratis

Nu kan du se det första avsnittet av vår grundkurs i Lightroom helt gratis. Här berättar vi vad vi ska gå igenom i de tio videorna, och så går vi igenom hur du importerar bilder så smidigt som möjligt.

Grundkurs i Lightroom

I en av videorna kan du se hur vi korrigerar den här bilden, så att ljuset blir snyggare, färgerna blir klarare och objektivfelen åtgärdas.

© Bonnier Digital FOTO

Grundkursen består av tio avsnitt, och i de övriga avsnitten går vi igenom organisering, så att du snabbt kan hitta de rätta bilderna, samt justering av ljushet, färger och detaljer i bilderna.

Du kan också se hur du kan bära dig åt för att justera dina egna bilder. Samtidigt berättar vi vad du ska hålla koll på när du t.ex. ändrar ljusförhållandena och färgerna i Lightroom.

Du kan se det första avsnittet av Grundkurs i Lightroom här, och om du prenumererar på tidningen får du en översikt över samtliga tio avsnitt här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av