Bli ett ess på bildbehandling med ny onlinekurs

I den nya onlinekursen "Lär dig Lightroom på 4 veckor" visar Bonnier Digital FOTOs expert hur du använder det genialiska bildbehandlingsprogrammet Lightroom för att få fantastiska bilder.

26 mars 2021 av Redaktionen

Bildbehandlingsprogrammet Lightroom är utmärkt vid både organisering och justering av dina bilder, och du kommer att bli förvånad över hur enkelt det är att göra även dina tråkigaste bilder spännande att titta på.

Det enda som krävs är att du förstår hur du använder Lightrooms många verktyg. Programmet är fyllt med redskap, justeringsalternativ och funktioner, och det kan vara svårt att veta var man ska börja.

Nu kan du göra något åt det.

I vår helt nya onlinekurs Lär dig Lightroom på 4 veckor guidas du genom 15 lektioner med videor, bildexempel och tips av Bonnier Digital FOTOs expert Emma Jansson för att få ut mesta möjliga av Lightroom. Hon har nästan 20 års erfarenhet av fotografering och bildbehandling, och steg för steg lär hon dig att använda det smarta programmet.

Kursen Lär dig Lightroom på 4 veckor kostar endast 349 kronor, och utöver de 15 lektionerna får du även fyra e-böcker, så att du kan bli ännu bättre på att använda Lightroom efter kursen. Du kan också testa dina nya färdigheter efter varje kursmodul för att vara säker på att du har förstått allt.

Det här lär du dig i den nya onlinekursen 

Lär dig Lightroom på 4 veckor är en komplett onlinekurs som lär dig att behärska de viktigaste verktygen för bildbehandling. 

Du lär dig att: 

  • importera och organisera dina foton så att du får en fullständig översikt över dem

  • sortera och rensa upp bland bilderna, så att du får ett perfekt fotoarkiv

  • korrigera fel i bilder, som skev horisont och mörka hörn

  • rädda bilder som till exempel har fått för lite eller för mycket ljus

  • ta fram färgerna i tråkiga bilder

  • ta alla dina bilder till en helt ny nivå.

När du har avslutat kursen har du en utmärkt utgångspunkt för att göra dina foton fantastiska med hjälp av bildbehandling.

I kursen Lär dig Lightroom på 4 veckor kommer Bonnier Digital FOTOs expert att visa dig hur du med Lightrooms hjälp kan ta dina foton till helt nya nivåer.

© Bonnier Digital FOTO

En onlinekurs på dina villkor 

Det är flexibelt och väldigt enkelt att vara med. 

Kursen tar ungefär fyra veckor, om du går igenom tre till fyra lektioner i veckan. Men du kan ta exakt hur lång eller kort tid på dig som du vill, och du kan komma åt kursen när som helst, var som helst. Så du bestämmer själv när du vill börja, och sedan går du helt enkelt igenom modulerna i den takt som passar dig. 

När du väl har registrerat dig för Lär dig Lightroom på 4 veckor har du tillgång till allt material i ett halvår. Om det finns något område som behöver extra uppmärksamhet kan du därför gå tillbaka och titta på instruktionerna och videorna igen.

Massor av extramaterial för dig 

Med Lär dig Lightroom på 4 veckor lär du dig att ta fram det bästa i dina foton – samtidigt som det är det roligt. 

Under kursens gång får du massor av bildexempel, bonustips och kunskap om Lightrooms många verktyg. Du får också fyra e-böcker med tips, knep och kurser som du kan arbeta vidare med. Och sedan kan du löpande testa dig själv på allt du har lärt dig. 

Vill du ge dina bilder möjlighet att nå sin fulla potential?

Anmäl dig till Lär dig Lightroom på 4 veckor” här!

OBS: Prenumeranter på Bonnier Digital FOTO kan få rabatt på kursen. Läs mer här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av