Bli ett ess på bildbehandling med ny onlinekurs

I den nya onlinekursen "Komplett kurs i Lightroom" visar Bonnier Digital FOTOs expert hur du använder det genialiska bildbehandlingsprogrammet Lightroom för att få fantastiska bilder.

18 juni 2021 av Redaktionen

Bildbehandlingsprogrammet Lightroom är utmärkt vid både organisering och justering av dina bilder, och du kommer att bli förvånad över hur enkelt det är att göra även dina tråkigaste bilder spännande att titta på.

Det enda som krävs är att du förstår hur du använder Lightrooms många verktyg. Programmet är fyllt med redskap, justeringsalternativ och funktioner, och det kan vara svårt att veta var man ska börja.

Nu kan du göra något åt det.

I vår helt nya onlinekurs Komplett kurs i Lightroom guidas du genom 15 lektioner med videor, bildexempel och tips av Bonnier Digital FOTOs expert Emma Jansson för att få ut mesta möjliga av Lightroom. Hon har nästan 20 års erfarenhet av fotografering och bildbehandling, och steg för steg lär hon dig att använda det smarta programmet.

Komplett kurs i Lightroom kostar endast 349 kronor, och utöver de 15 lektionerna får du även fyra e-böcker, så att du kan bli ännu bättre på att använda Lightroom efter kursen. Du kan också testa dina nya färdigheter efter varje kursmodul för att vara säker på att du har förstått allt.

Skapa magi i dina bilder 

Komplett kurs i Lightroom är en onlinekurs som lär dig att behärska de viktigaste verktygen för bildbehandling. 

  • Lär de hemliga knepen för att göra oskarpa bilder skarpa igen

  • Gör dolda detaljer i bilderna tydligare

  • Skapa det optimala ljuset och få motivet att stråla

  • Fixa fel som skeva horisonter eller mörka hörnor

  • Få fram färgerna och låt tråkiga bilder höra till dåtiden

  • Bli expert på att organisera i Lightroom för ett perfekt workflow

När du har avslutat kursen har du en utmärkt utgångspunkt för att göra dina foton fantastiska med hjälp av bildbehandling.

I kursen Komplett kurs i Lightroom kommer Bonnier Digital FOTOs expert att visa dig hur du med Lightrooms hjälp kan ta dina foton till helt nya nivåer.

© Bonnier Digital FOTO

En onlinekurs på dina villkor 

Det är flexibelt och väldigt enkelt att vara med. 

Kursen tar ungefär fyra veckor, om du går igenom tre till fyra lektioner i veckan. Men du kan ta exakt hur lång eller kort tid på dig som du vill, och du kan komma åt kursen när som helst, var som helst. Så du bestämmer själv när du vill börja, och sedan går du helt enkelt igenom modulerna i den takt som passar dig. 

När du väl har registrerat dig för Komplett kurs i Lightroom har du tillgång till allt material i ett år. Om det finns något område som behöver extra uppmärksamhet kan du därför gå tillbaka och titta på instruktionerna och videorna igen.

Massor av extramaterial för dig 

Med Komplett kurs i Lightroom lär du dig att ta fram det bästa i dina foton – samtidigt som det är det roligt. 

Under kursens gång får du massor av bildexempel, bonustips och kunskap om Lightrooms många verktyg. Du får också fyra e-böcker med tips, knep och kurser som du kan arbeta vidare med. Och sedan kan du löpande testa dig själv på allt du har lärt dig. 

Vill du ge dina bilder möjlighet att nå sin fulla potential?

Anmäl dig till Komplett kurs i Lightroom här!

OBS: Prenumeranter på Bonnier Digital FOTO kan få rabatt på kursen. Läs mer här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av