Photoshop Elements Speed Effect

Snabbare bilder med nya Elements

Världens bästa bildbehandlingsprogram av budgettyp, Photoshop Elements, släpps i en ny och förbättrad version som bland annat kan ge fartkänsla i bilderna och avlägsna dimma.

29 september 2015

En av de största nyheterna är en ny funktion som avlägsnar dimma och dis i bilderna, vilket annars lätt kan störa ett bergslandskap. Funktionen heter i den engelskspråkiga versionen Haze Removal, och den ligger i modulen Expert.

Photoshop Elements Haze Removal

Friläggning av hår och päls blir också lättare med funktionen Tryck under verktyget Förfina markering-pensel.

Photoshop Elements

Man har inte ändrat utseendet så mycket, men en markant ansiktslyftning har gjorts i modulen Guidad. Här kan man nu se effekterna i små miniatyrbilder med ett skjutreglage så att med kan se effekten ordentligt med hjälp av för- och efterbilder.

Totalt har programmet nu 34 effekter som är indelade efter genre, t.ex. svartvitt. En av de nya effekterna kan användas för att snabbt lägga till fartränder i motivet.

Men även organiseringsdelen där man sorterar sina bilder har moderniserats. Bland annat kan man importera sina vänner från Facebook och använda Elements ansiktsigenkänning för att sortera bilderna efter personer.

Vi kommer snart med en recension av Elements, och vi kommer även att lägga ut videor där vi går igenom alla nyheter på Fördelszonen. Det rekommenderade priset är 875 kronor, eller 725 kronor för en uppgradering.

Photoshop Elements

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av