De 5 största nyheterna i Elements 14

Adobes nya version av det populära bildbehandlingsprogrammet bjuder på många stora nyheter och starka förbättringar. Här kan du se vilka möjligheter du har med de viktigaste nya funktionerna.

17 november 2015

Elements 14 är ute, och den nya versionen av programmet är som vanligt fylld med nya funktioner och förbättringar. På bildbehandlingssidan finns fem nyheter som vi gillar extra mycket, och dem får du stifta närmare bekantskap med här.

Full fart Under Guidad kan du använda funktionen Hastighetseffekt för att sätta extra fart på actionmotivet.

Inga skakiga bilder Använd den nya funktionen Skakreducering för att göra om skakiga felfoton till skarpa, helt perfekta bilder.

Ta bort dimma och dis Låt programmet fixa skärpan och kontrasten i dina dimmiga bilder med hjälp av den nya funktionen Disborttagning.

Perfekta friläggningar Det har tillkommit flera justeringsmöjligheter som underlättar friläggning av hår och päls med Förfina markering-pensel.

Smarta effekter Smarta effekter är namnet på en ny funktion som analyserar dina bilders färger och ljushet och därefter kommer med fem förslag till lämpliga effekter.

Om du vill se hur du använder de nya funktionerna i Elements 14 kan du läsa om dem i vår artikel i tidningens kurssektion. Här hittar du också ett stort urval av specifika kurser för bildbehandling i Elements och Photoshop.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av