Så snart du har lagt in en bild i Photolemur, sätter programmet igång med att förbättra den.

© Skylum

Photolemur 3 gör automatiskt dina bilder perfekta

Photolemur 3 använder artificiell intelligens för att förbättra färger, ljushet och en massa annat i dina bilder utan att du behöver röra ett enda skjutreglage. Nu kan du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO få programmet, som annars kostar 360 kronor, utan extra kostnad.

4 september 2020 av Kristoffer Engbo

Om du inte vet hur du ska gå tillväga för att göra din bild ännu bättre, eller om du har en hel samling bilder som du vill förbättra snabbt och enkelt, finns det hjälp att hitta i det smarta programmet Photolemur 3 från Skylum.

Photolemur 3 förbättrar bilderna med hjälp av artificiell intelligens

Photolemur använder artificiell intelligens för att analysera bilderna och gör sedan de optimala justeringarna.

Programmet justerar bland annat ljushet och färger, men det kan även ge en snyggare himmel, släta ut huden i porträtt och åtgärda bl.a. brus och objektivfel.

I bilden nedan ser du originalbilden till vänster och Photolemurs automatiska justeringar till höger. Flytta på strecket för att se mer av de båda versionerna.

Photolemur 3 är extremt enkelt att använda. Du drar bara in en eller flera bilder i programmets användargränssnitt, så sätter analysen och justeringarna igång helt automatiskt.

Photolemur 3 justerar flera bilder i taget

När du öppnar flera bilder i Photolemur 3, sätter programmet genast igång med att förbättra dem alla, sedan behöver du bara exportera dem. Enklare blir det inte.

Du kan även använda programmet tillsammans med Lightroom och Photoshop, så att du lätt kan skicka över bilder från t.ex. Lightroom till Photolemur 3 och tillbaka igen när de har fått sina automatiska justeringar.

I videon nedan kan du se hur lätt det är att använda programmet och hur snygga resultat man får.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av