Nya versioner av ACDSee

Det effektiva organiseringsprogrammet får i Pro-versionen ännu bättre bildbehandling

27 september 2011

Många föredrar att använda program från ACD Systems för att hålla ordning på bildsamlingen, eftersom de är snabba och effektiva. Och nu finns det ännu mer glädja sig över i nyheterna ACDSee Pro 5 och ACDSee version 14.

Båda programmen gör det nu möjligt att använda färgkoder för att hålla ordning på bestämda bilder. Andra nya funktioner är att man kan lägga till grafiska element som t.ex. linjer till bilderna, och det är även enkelt att lägga till effekter som t.ex. Lomo i bilderna eller göra ett fotocollage.

Med Pro-versionen kan man nu tona områden i bilderna mörkare eller ljusare med de välkända verktygen Efterbelys och Skugga, och man kan även tona in bestämda färger i högdagrar och skuggor med Delad toning. En tredje effektiv funktion gör att man kan lägga till skärpa effektivt via en mask.

ACDSee v14 har nu fått en gps-funktion, så att man kan geotagga bilderna och t.ex. hålla ordning på dem via en karta. Du kan läsa mer om ACDSee Pro 5 här. Det kostar 178 Euro, vilket motsvarar 1712 kronor. ACDSee v14 kostar 59 Euro eller 567 kronor, och du kan läsa mer om programmet här .

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av