Konstnärlig bildbehandling

Med Snap Art 4 från Alien Skin har det blivit enklare att göra om bilder till konstverk.

12 december 2013

Alien Skin har lanserat Snap Art 4 som erbjuder möjligheten att göra om sina bästa bilder till konst. Man väljer bara någon av de många förinställningarna, t.ex. oljeålning, blyertsteckning eller akvarell, och så ordnar programmet resten. Sedan kan man använda en mask för att finjustera ändringarna innan man skriver ut resultatet och hänger upp det.

Bland nyheterna i Snap Art 4 märks att man nu kan se miniatyrer av förinställningarna, så att man kan se resultatet på förhand. Det har också blivit enklare att hitta speciella stilarter med hjälp av en praktisk sökfunktion. Samtidigt har det blivit enklare att tagga sina favoriter så att man lätt kan hitta dem igen.

Programmets användargränssnitt har generellt uppdaterats. Enligt tutvecklaren har det inspirerats av Lightrooms hopfällbara paneler, så att man bara ser de relevanta reglagen, och så att det finns mer plats för bilden. Slutligen har hastigheterna ökats, så bilder behandlas snabbare. Programmet kan köpas via alienskin.com för 640 kronor, medan en uppgradering kostar 445 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av