Capture One 20 på datorskärm

Capture One 20 finns till både Mac- och Windows-datorer.

© Shutterstock

Generös rabatt på specialversion av Capture One Pro 20

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO kan nu köpa en specialversion av bildbehandlingsprogrammet Capture One 20, där det ingår ett bonuspaket värt mer än 4400 kronor i priset.

26 november 2019 av Kristoffer Engbo

Capture One är många yrkesfotografers favoritprogram för bildbehandling på datorn. 

Det beror bland annat på att du kan anpassa användargränssnittet precis som du vill ha det, så att bara verktygen som du faktiskt används visas och ligger där du vill ha dem.

Dessutom gör Capture One det möjligt att anpassa färgerna väldigt exakt i råfiler och jpeg-bilder, och så kan du göra justeringar som bara påverkar delar av bilden med hjälp av masker och lager.

>Läs också: Ny stor videoserie gör dig ännu bättre på Lightroom

Spara över 4400 kronor på Capture One Pro 20

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO kan nu köpa Capture One Pro 20 i en specialversion där det ingår ett bonuspaket med över 80 så kallade Styles till samma pris som programmet kostar på egen hand.

Exempel på Style

Styles utgörs av färdiga justeringar i Capture One, som man snabbt kan lägga till i sina bilder. Till vänster visas originalbilden, och till höger har man använt en Style från paketet Latitude | Pacific.

© John Schell

Styles består av förinställningar av justeringar som du kan lägga till i dina bilder med ett fåtal klick. De kan hjälpa dig att åstadkomma ett likartat uttryck i dina bilder, och så är det ett lätt sätt att experimentera med t.ex. olika svartvita konverteringar. 

De 81 Styles som ingår i erbjudandet är fördelade i sju paket, så kallade Style Packs. Om du skulle köpa de här paketen separat skulle de kosta över 4400 kronor, men de ingår alltså när du köper specialversionen av Capture One för Bonnier Digital FOTOs prenumeranter för de 349 euro, vilket ungefär motsvarar 3690 kronor, som programmet kostar på egen hand.

Läs också: 6 skäl till att bildbehandla med Capture One

Film Style till Capture One

Den här stilarten kommer från paketet Film Styles med effekter från analog film.

© Phase One

Style Packs i paketen

Film Styles – 15 förinställningar som bygger på färger, kontrast och texturer från analoga filmtyper.

Cinematic Styles – Innehåller 18 förinställningar inspirerade av färgtoner från spelfilmer.

Black & White Styles – 18 stilarter som ger olika uttryck i gråtoner.

Latitude | Deep Forest – Här återfinns åtta stilarter som ger mystik åt bilderna.

Latitude | Sunbound – Åtta justeringar som ger värme och djup i bilderna.

Latitude | Pacific – Fotografen John Schell har satt samman sju Styles som är inspirerade av några av hans favoritplatser för surfing på den amerikanska västkusten.

Latitude | Infinite Peaks – Sju justeringar från fotografen Bryan Minear med inspiration från hans favoritplatser att fotografera.

Så köper du specialversionen av Capture One Pro 20

Du köper specialversionen av Capture One Pro 20, där det ingår 81 Styles till ett värde till över 4400 kronor utan extra kostnad, via Fördelszonen.

I Fördelszonen hjälper vi dig att komma igång med programmet i två videor, och dessutom kan du ladda ned en demoversion, så du kan testa programmet innan du köper det.

> Läs också: Ladda ned fullversion av Skylum Aurora HDR 2018

Fördelszonen är vårt digitala universum som bara är till för våra prenumeranter där du också hittar massor av videor om fototeknik och bildbehandling, e-böcker, programvara och mycket mer.

Klicka här för att köpa specialversionen av programmet.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av