Photoshop och Ipad i skön harmoni

Adobe har just lanserat tre häftiga appar som bland annat gör det möjligt att fjärrstyra Photoshop med fingrarna via Ipaden.

11 maj 2011

Om du är lite konstnärligt lagd och har Photoshop CS5 men ännu inte investerat i en Apple Ipad har det precis kommit en anledning att genast rusa åstad och köpa en.

Adobe har nämligen kommit med tre appar som får Photoshop CS5 och Ipad att sjunga duett tillsammans. Adobe Eazel for Photoshop är ett program som gör det möjligt att måla med fingrarna och överföra konstverket på trådlös väg till Photoshop. Du kan blanda färgerna precis som med akvareller. Den här appen kostar 38 kronor, och du kan läsa mer här

Och vad sägs om att fjärrstyra Photoshop med fingrarna? Lätt som en plätt med Adobe Nav for Photoshop och en Ipad. Via en trådlös anslutning kan du nämligen använda de oftast använda verktygen med hjälp av denna app som kostar 15 kronor. Läs mer om den här

Slutligen har vi även Adobe Color Lava for Photoshop som gör det möjligt att blanda förger med fingrarna, varpå dina skräddarsydda nyanser kan skickas till Photoshop där de kan användas precis som vilken annan färg som helst. Du kan läsa mer om Color Lava här. Den kostar 22 kronor.

Observera att du måste komma ihåg att uppdatera Photoshop CS5 till version 12.0.4 innan du kan använda de nya apparna.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av