Instagram

Nya filter till Instagram

Den populära fotodelningstjänsten, som nyligen gick förbi Twitter i popularitet, har fått fem nya filter och nya sätt att lägga till dem.

17 december 2014

Instagrams popularitet ökar stadigt; nyligen gick det om Twitter och har nu över 300 miljoner användare över hela världen. Ett av Instagrams kännetecken, förutom det kvadratiska formatet, är filtren som har bildat skola för en hel genre av bilder som alla skulle ha ett Instagram-liknande utseende. Nu har det tillkommit fem nya filter vid namn Slumbre, Crema, Ludwig, Aden och Perpetua. De sätt som filtren visas på har också uppdaterats.

Instagram

Varje filterikon visar nu bilden med filtret tillagt, så att man snabbare kan se vad det gör med bilden. Samtidigt har det tillkommit en funktion för att sortera i ordningsföljden, så att man kan ha sina favoriter som de första i ordningen.

Den nya versionen av Instagram finns nu tillgänglig på Apples App Store och Google Play.

Glöm inte att Digital Foto för alla finns på Instagram, där vi regelbundet avslöjar vad som sker bakom kulisserna på Nordens största fototidning. Du hittar vår profil här: http://instagram.com/diginordic

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av