Instagram ger äntligen efter för användarnas krav

Här kommer lite goda nyheter. En av de allra mest efterfrågade funktionerna hos Instagram har nu äntligen blivit verklighet. Och det är särskilt bra för alla fotografer.

1 september 2016

”Eh nej, det kan man inte på Instagram”, är en mening som de flesta har hört när de har försökt att zooma in för att titta närmare på en bild.

Men nu är det äntligen andra bullar. Användarna har talat, och Instagram har lyssnat. Den senaste funktionen hos bildtjänsten är nämligen möjligheten att zooma i en bild genom att knipa med fingrarna.

[Finally! Good news to all photographers. At last Instagram lets us pinch to zoom. Yay! #instanews #pinchtozoom #diginordic #digitalfoto #bonnierdigitalfoto #digikuva #photonews](https://www.instagram.com/p/BJzpxU_j4A-/) En video från Digital FOTO (@diginordic) den

Det är särskilt goda nyheter för fotografer som nu kan titta närmare på detaljerna i de många fantastiska bilderna som man kan hitta på Instagram.

**> Läs också 7 tips för bättre Instagram-bilder

Zoomfunktionen fungerar i både ditt flöde, på folks profiler samt in den nya Utforska-funktionen. När du släpper med fingrarna hoppar bilden tillbaka till utgångspunkten.

Funktionen är redan igång, så du kan zooma loss på studs.

Glöm inte att följa Digital FOTO på Instagram! Vi heter DigiNordic, och du hittar oss här.**

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av