Flickr ökar bildmängden

Webbtjänsten Flickr, där man kan spara och dela sina bilder, har fått ett nytt utseende och erbjuder samtidigt användarna mycket mer plats till bilderna.

24 maj 2013

Användare av webbtjänsten kan glädja sig över en kraftig uppgradering som omfattar både ett nytt och inbjudande utseende samt möjligheten att spara betydligt många fler filer än tidigare - gratis. När det gäller användargränssnittet påminner det nu mycket om det som också finns i Flickrs app till Iphone, där bilderna visas större och med ett fint sammanhang utifrån storlek och händelse.

Men nog så viktigt är det att Flickr har skippat den väldigt begränsade månatliga uppladdningsmängden om man använder gratistjänsten. Nu har man i stället hela 1,0 terabyte till sitt förfogande utan kostnad. Man får dock stå ut med att det visas reklam i rutan. Alternativt kan man teckna ett Pro-abonnemang som är reklamfritt. Det kostar $49,99 om året, men då får man också möjlighet att ladda upp större filer och mer video. Du kan kolla in nya Flickr här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av