Avancerad bildbehandling på din Ipad

NIK Software som utvecklar bildbehandlingsprogram av hög kvalitet är nu klara med en speciell app till Ipad. Snapseed for Ipad gör det möjligt att utföra avancerad bildbehandling i ett nafs.

9 juni 2011

Om du har saknat det ultimata verktyget för bildbehandling på din Ipad är NIK Software färdiga med ett bra alternativ. Snapseed for Ipad gör det nämligen möjligt för dig att optimera dina bilder med enkla metoder. Du kan snabbt bläddra igenom din bildsamling och med ett enda klick använda funktionen Auto Correct.

Du kan även justera t.ex. exponering och färgmättnad i bestämda områden av bilden med hjälp av justeringspunkter på olika ställen i bildytan. Här kommer användare av NIKs program till pc och Mac att känna igen sig, i och med att NIKs revolutionerande teknik U Point även används här.

Man kan naturligtvis även beskära och räta upp bilderna, och om man vill lägga till ramar eller olika effekter finns det gott om möjligheter för detta. Dessutom kan man snabbt dela med sig av sina bästa bilder på Flickr eller Facebook, och om man har en skrivare som stöder Apples Airprint-teknik går det även att skriva ut bilderna trådlöst.

NIK Snapseed for Ipad kan köpas i Apples App Store och kostar 38 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av