Adobe Revel färdig till Android

Adobe har nu lanserat en Android-version av appen Revel som gör det enklare att dela bilder och videor med vänner och familj.

7 mars 2014

Tidigare var det bara användare av Apples operativsystem iOS som kunde dra nytta av Adobes app Revel, men nu har även Android-användare fått tillgång till den. Gratisappen är Adobes tjänst för molnbaserad delning av bilder och videor. Här kan man t.ex. dela hela fotobiblioteket med sina vänner eller sin familj.

Revel har även verktyg för bildbehandling så att man bl.a. kan lägga till effekter, beskära samt korrigera exponering och färger. Det går att synkronisera bibliotekets innehåll mellan flera olika enheter som smarttelefoner, surfplattor och datorer, både för iOS och Android. Revel kan dessutom länkas till Adobes program Photoshop Elements 12 och Premiere Elements 12. Man kan gratis ladda upp upp till 50 bilder och videor i månaden. Om man vill ha obegränsade uppladdningsmöjligheter kostar det ca 40 kronor i månaden. Android-användare kan ladda ner Revel på Google Play, medan iOS-användare hittar den i Itunes.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av