50 coola foto-appar

Ta bilder med en rysk plastkamera, på Agfas legendariska film, genom ett fisheye eller få professionell fotohjälp för ett fåtal kronor – med din mobiltelefon.

1 maj 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du 50 coola foto-apps.

Med små appar kan du nämligen få fram fantastiska bilder från din Smartphone. Vi har valt ut de 50 bästa fotoapplikationerna till mobilen.

Den vanliga mobiltelefonen som bara kan ringa och skicka textmeddelanden är på väg bort till förmån för så kallade smartphones. Det ger en massa nya möjligheter för alla som har användning för små program som man alltid kan ha till hands. Inte minst för oss fotografer.

Vilken smartphone man än använder är det lätt att skaffa program som antingen kan hjälpa till i olika fotosituationer eller helt enkelt ökar fotoglädjen när man plåtar med sin mobiltelefon. Det finns särskilt en mångfald av filter och effekter samt möjligheter till manuell kontroll av kamerainställningarna. Mobilen ruvar också på avancerade möjligheter, t.ex. programmet DSLR Camera Remote Lite som du kan använda för att fjärrstyra din systemkamera.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av