DxO Optics Pro 8 boxshots

DxO Optics Pro med fullformatsfördelar

Den uppdaterade version 8 stöder råformatsfiler från de senaste kamerorna. Just nu kan du spara 33 procent på den effektiva råkonverteraren.

17 januari 2013

Råkonverteraren DxO Optics Pro är framför allt känd för att ta fram det allra bästa i dina objektiv, i och med att den bland annat kan återskapa skärpan ute i bildhörnen, samtidigt som alla optiska fel effektivt korrigeras.

Från och med Version 8.1.2 kan du nu också få glädje av programmets fördelar med de nya kamerorna Canon EOS 6D, Sony Cybershot DSC-RX1 och Nikon 1 V2. Samtidigt har det lagts till profiler för att automatiskt rätta till optiska fel för över 100 objektiv från Canon, Nikon, Sigma, Sony, Tamron och Tokina.

Du hämtar uppdateringen här. Sedan måste du klicka på Customer account och logga in för att få åtkomst till den senaste versionen.

Om du inte utnyttjade möjligheten att köpa DxO Optics Pro med rabatt när DIGITAL FOTO för alla skrev om programmet i tidningen förra året, får du ytterligare en chans. DxO kör nämligen en kampanj där man just nu sparar 33 procent, så att Standard-versionen kostar 99 euro i stället för 149, medan Elite kostar 199 euro i stället för de vanliga 299 euro. I svensk valuta motsvarar detta 903 respektive 1815 kronor. Man får rabatten genom att köpa programmen via webbutiken här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av