Bara i januari: Få fantastiskt bildbehandlingsprogram UTAN EXTRA KOSTNAD i ett år

Med bildbehandlingsprogrammet ACDSee Photo Studio Ultimate 2018 får du effektiv organisering och avancerad redigering, och just nu kan du få det ett år utan extra kostnad med Bonnier Digital FOTO.

4 januari 2021 av Redaktionen

I januari kan du helt exklusivt ladda ned fotoprogrammet ACDSee Photo Studio Ultimate 2018, som  har ett värde på 700 kronor. Du kan använda versionen fritt i ett år. Det enda som krävs är att du prenumererar på Bonnier Digital FOTO. 

Här kan du börja prenumerera för bara 29 kronor!

Då får du genast åtkomst till vår exklusiva webbsida Fördelszonen, där du bland annat hittar det användbara bildbehandlingsprogrammet som vi på redaktionen är väldigt förtjusta i. 

ACDSee Photo Studio Ultimate 2018 omfattar en suverän organiseringsdel och har massor av avancerade redigeringsmöjligheter samt en bra råkonverterare, precis som i Lightroom. Och så kan du arbeta i lager och använda olika smarta verktyg, som i Photoshop.

ACDSee Photo Studio klarar alltså i princip allt som fotografen behöver, samtidigt som det är ett bra komplement till både Lightroom och Photoshop.

Få ACDSee Photo Studio Ultimate 2018 utan extra kostnad i ett år här!

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av