Adobes fototjänst är nu gratis

Nu kostar det inte en krona att utnyttja Adobe Revel för att visa dina bilder eller synkronisera dem mellan flera enheter.

19 december 2012

Den speciella fototjänsten Revel från Adobe ger dig inte bara möjlighet att visa och dela dina bilder, utan du kan även utföra bildbehandling i molnet och synkronisera bilderna mellan flera enheter som dator, surfplatta och smarttelefon.

Hittills har det kostat pengar att utnyttja tjänsten, men den har nyligen delats upp i en gratisversion och en så kallad Premium Level. Skillnaden är att du med gratisversionen efter de första 30 dagarna bara kan ladda upp 50bilder i månaden. De första 30 dagarna kan du dock lägga upp precis så mycket som du vill på tjänsten.

Fototjänsten finns till vidare till iOS-enheter som Iphone och Ipad samt till Mac, men man kan även skapa en gratisprofil och sedan använda t.ex. Lightroom 4 på en Windows-dator för att lägga upp sina bilder på tjänsten. Du kan läsa mycket mer om alla möjligheterna i Adobe Revel här. Premium Level kostar 5,99 dollars i månaden, vilket motsvarar 42 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av