ACDSee Pro 6 med mycket bättre bildbehandling

Det har tillkommit betydligt bättre möjligheter att förbättra färger och måla fram justeringar i utvalda områden. Och så kan programmet hantera stora filer med lätthet.

26 september 2012

ACDSee Pro har länge varit känt som ett enastående bra program för att organisera bilder, men i och med version 6 har bildbehandlingsdelen fått ett stort lyft. En av de viktigaste förbättringarna är att man nu kan måla fram sina justeringar i utvalda områden utan att originalbilden förändras. Man kan alltså alltid gå tillbaka och korrigera dem.

Programmet kör nu i 64 bitar, vilket gör det mycket snabbare när man jobbar med stora filer och massor av bilder. ACDSee Pro 6 har också fått bättre funktioner för att öka skärpan och ta bort brus, och nu finns det en funktioner för att konvertera bilderna till svartvitt med optimalt resultat.

Dessutom kan man nu justera färgerna individuellt med Advanced Color Tools, och färgstyrningen har förbättrats så att man lättare säkerställer samma nyanser på utskriften som på skärmen. Slutligen har det tillkommit nya effekter, så att man t.ex. kan skapa ett drömskt uttryck med Soft Focus. Fullversionen kostar 99,99 dollar, vilket motsvarar knappt 700 svenska kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av